Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadovoljština

Milana Bandića za počasnog građanina Matoševa Tovarnika

Milan Bandić Sarajevo
Foto: Zvonimir Ćorić
30.03.2014.
u 18:22

Prijedlog Udruge dr. Ante Starčević

Nakon što mu je Sarajevo, a izvjesno je da će i Srebrenica, oduzelo titulu počasnog građanina, čini se da će Milan Bandić dobiti zadovoljštinu u Tovarniku, srijemskom mjestu u kojem je rođen veliki pisac Antun Gustav Matoš.

Naime, Udruga dr. Ante Starčević iz Tovarnika uputila je općinskom vijeću prijedlog da se u povodu Dana općine Tovarnik, 13. lipnja, gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću dodijeli priznanje “Počasni građanin općine Tovarnik” zbog doprinosa u obnovi Matoševe rodne kuće.

Komentara 5

AM
ameris
18:39 30.03.2014.

A.G.Matoš se ne bi složio s takvom inicijativom uz poznatu svoju uzrečicu : Hrvatska je zemlja svakojakih čuda, al ne može naći štrika za tolika Juda !

CH
chemica
18:42 30.03.2014.

A baš sam htio pitati, a jel taj, kako se ono zove, Tovarnik, uopće u Hrvatskoj, koliko je samo značajan. Taman da Bandiću udijeli nekakvu titulu s kojom se može "podičiti", kao savršen par diplomi iz opštenarodne odbrane.

SN
Snasasasalasa
09:56 31.03.2014.

Ma bas me briga za bandica i tovarnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije