Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tribina 18

Maturanti od večeras rješavaju probleme svojih kolega

Učenici XVIII. gimnazija
Dalibor Urukalović/PIXSELL
11.02.2014.
u 11:04

Večeras u XVIII. gimnaziji u Mesićevoj od 20 sati prva Tribina 18, na kojoj će mladi razgovarati o svojoj ulozi i položaju u društvu

Sedmero učenika 4. razreda XVIII. gimnazije, uz pomoć profesorice Ide Dvoršćak, osmislilo je projekt Tribina 18. Na četiri tribine pokušat će riješiti probleme koji muče srednjoškolce.

– Mladi su premalo zastupljeni, pa ćemo se danas dotaknuti društvenog angažmana mladih – kažu učenici te dodaju da je ideja mladima reći gdje se informirati o pravima i mogućnostima.

Danas u 20 sati u zgradi gimnazije u Mesićevoj 35, na prvoj će tribini pod nazivom “Ne budi glas koji šuti” gostovati Mirela Holy, Mate Kapović s Filozofskog fakulteta te Bojan Marjanović, član Hrvatskog debatnog društva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije