Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
31. 12. u podne

Luka Nižetić i Glazbolino na Jelačić placu na dječjem dočeku Nove godine

dječji doček Nove godine
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/5
08.12.2015.
u 14:49

Svi koji se žele priključiti zboru mogu doći na audiciju ove subote od 10 do 14 sati na Muzičku akademiju na Trgu maršala Tita

Ispraćaj Stare i odbrojavanje do Nove godine ovoga prosinca treba planirati barem 12 sati ranije.

Na središnjem zagrebačkom trgu Večernji list i časopis Radost, uz potporu Podravke, Erste banke i Ine, organiziraju dječji doček Nove godine. Program počinje 31. prosinca u 11 sati znanstvenim eksperimentima Fora radionica, a Jelačić placom letjet će šarene rakete i gigantski baloni od sapunice. Točno u podne bit će vatromet konfeta i prvi javni nastup zbora Glazbolino, koji će samo za ovu prigodu zapjevati s Lukom Nižetićem.

Svi koji se žele priključiti Glazbolinu mogu doći na audiciju ove subote od 10 do 14 sati na Muzičku akademiju na Trgu maršala Tita. Pedesetak odabrane djece uz stručno će vodstvo vježbati do samog kraja godine kako bi s Lukom zapjevalo na otvorenoj pozornici.

Novogodišnje ludilo očekuje i ostale posjetitelje. Uz vatromet, Mega Fora Znanstveni Spektal te nastup popularnog glazbenika kojemu će se u izvedbi dviju pjesama pridružiti zbor Glazbolino, na Trgu će djecu zabavljati i Inin Pumpić, Medvjedić Lino i Medo Štedo s pregršt slatkih i lijepih iznenađenja. Zabava je zajamčena, stoga u kalendar odmah zabilježite najbolji i najveseliji dječji doček Nove godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije