Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLJETNICA

"Kulušić" proslavio 36 godina rada

08.02.2002.
u 00:00

Zagrebački klub "Kulušić" preksinoć je proslavio 36 godina uspješnoga rada, tijekom kojih je od nespornog predvodnika klupske rock scene prerastao u jednog od najjačih promotora kvalitetnoga elektronskog zvuka u metropoli.

"Kulušić" je u legendu ušao osamdesetih kada su na njegovu pozornicu hrlili doslovce svi bandovi, koje su na rock sceni bivše države častilo titulom "alfe i omege" žive klupske svirke. O nastupu u Kulušiću tada su maštali svi bandovi gladni zvjezdanog statusa, dok su se oni koji su ga već imali često "natjecali" za laskavi naslov najbolje "žive" rock svirke. A "Kulac" ih je ugostio gotovo sve, od Azre i EKV-a do Parnog valjka, Bajage, Haustora i stotine drugih.

No, ni nakon što su zlatna vremena rocka polagano izblijedjela - Kulušić nije ostao prazan. Danas je to jedini zagrebački klub koji tjedno organizira čak dva programa elektronske glazbe, a kao što je nekad bio "dom" najboljim rockerima, danas je često odredište najjačih svjetskih imena elektronske glazbe. Tradicija odličnih nastupa najvećih DJ zvijezda današnjice nastavit će se i ove godine, jer će u Kulušiću svakoga vikenda nastupati neki od najcjenjenijih svjetskih DJ-a. (Ma. B.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije