Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

KUKU$ Klan 26. rujna na Gričevanju

Zagrebačka trap senzacija kreirat će treći dan Gričevanja; u subotu 26. rujna nastupaju KUKU$ Klan.
10. rujna 2015. u 13:41 99 prikaza
gričevanje
Foto: PR FOTO

Gričevanje će ove godine trajati od 24. rujna do 04. listopada, a u sklopu tih 11 dana nastupit će niz kvalitetnih bendova i izvođača od kojih su do sad najavljeni TBF (24. rujna), Killed A Fox (25. rujna), Miki Solus (3.10.), Kandžija i Gole žene te Sassja (4.10.). Svi koncerti i popratni sadržaji na Gričevanju su besplatni.

Hip hop fanovi znaju da su KUKU$ Klan ovoga proljeća čak dvaput nastupili u Tvornici Kulture; jednom kako bi podržali beogradskog kolegu Mikrija Mausa iz Prti Bee Geea, i jednom da bi promovirali tek izbačen' mixtape 'O KUKU$IMA se ne raspravlja' kojeg od 3. lipnja možete besplatno preuzeti s portala Hip Hop Unity.

Na mixtepu su gostovali Žugi i Hladni tuš iz High5-a, Doktor Bolest iz 40industry te Oreb iz Kiše metaka. Produkcijom se najvećim dijelom pozabavio Def Kluny, baš kao što je to uradio i na njihovom prvom mixtapeu FLEXIKON (koji se također nalazi na besplatnom downloadu kod HHU-ja) dok su Dazed Out (Uncle Denz & Dr. Strapazoot) i TR33Z producirali po jednu stvar!

KUKU$E su osnovali Đikola, RBM, Def Klunny, Goca R.I.P. i Hiljson Mandela, a njihov zaštitini znak je broj 36. Zašto? Zato jer je na 33. dana od osnutka umro Goca koji se onda vratio 36. dana te je snimanje mixtapea napokon moglo početi.

Dakle, sve znate, o KUKU$IMA se ne raspravlja, njihove mixtapeove se sluša i njihove koncerte se pohodi!

Gričevanje je uz Device_art, Space Festival i Galeriju Klovićevi dvori dio novog projekta Na Gornjem gradu. Ove godine, od 24. rujna do 4. listopada, prvi će puta istovremeno i zajedničkim snagama oživjeti zagrebački Gornji grad. Na Gornjem gradu projekt je koji u partnerstvu provode tvrtka Kupole – bolje od šatora, udruga Kontejner | biro suvremene umjetničke prakse i Gričevanje te Galerija Klovićevi dvori.

gričevanje | Autor : PR FOTO Foto: PR FOTO Ožujsko pivo, kao pokrovitelj svih kvalitetnih urbanih glazbenih događanja, pridružilo se i ovom izdanju Gričevanja u ulozi glavnog partnera. Kao nezaobilazni pratitelj vrhunskih sportskih događanja i sinonim za druženje uz dobru glazbu, Ožujsko pivo ponosno je što će osvježavati sve posjetitelje i na ovom glazbenom festivalu.

Informacije o popunjavanju lineupa i ostalim događajima, pratite na Facebook stranici Gričevanje na Gričevanje Twitteru i na Gričevanje Instagramu (@Gricevanje #vjesticarenje #Gricevanje2015 #NGG #11).

NOVA KOLEKCIJA
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan