Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVE NEDJELJE

'Kućni prag' Zagrepčana postaje mjesto održavanje trail utrke: Staze prilagođene svima pa čak i djeci

Medvednica trail koja će u Parku prirode Medvednica okupiti 700 natjecatelja.
Foto: DŠR Aktivan život
1/8
25.05.2024.
u 17:30

Ove nedjelje starta četvrto izdanje velike zagrebačke trail utrke – Medvednica trail koja će u Parku prirode Medvednica okupiti 700 natjecatelja.

Park prirode Medvednica koji je na kućnom pragu Zagrepčana, oduševit će sve svojom različitosti, pogledima, prirodom i izazovom, a ove nedjelje otkrit će je i predstavnici čak 15 zemalja svijeta. Osim iz Hrvatske, imamo natjecatelje iz Kostarike, Francuske, Njemačke, Grčke, Nizozemske, Novog Zelanda, Filipina, Španjolske, Slovenije, Južnoafričke Republike, Ujedinjenog Kraljevstva, Sjedinjenih Američkih Država, Ukrajine, Bosne i Hercegovine i Belgije.

Staze na utrci su prilagođene svim razinama spremnosti pa se tako može odabrati najduža dionica Kameni svati od 60 kilometara koju smo pripremili samo za one najspremnije, zatim Ponikve 45 i Plazur 30K su još uvijek za one nešto iskusnije trail trkače, a staze Gorščica 15K i Hunjka 5K idealne su za početnike u trail trčanju.

– A da bismo i djecu upoznali sa svijetom traila održat će se Dječja trail utrka – Mali patuljak sa stazom idealnom za djecu od 1. do 8. razreda osnovne škole. Svi ljubitelji rekreacije i izazova pozvani su da se pridruže i dožive atmosferu ove jedinstvene utrke. Vidimo se u nedjelju! – poručuju organizatori ovog događanja i pozivaju sve zainteresirane na dodatne informacije potraže na njihovoj službenoj web stranici i društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

Medvednica trail dio je Zagreb Run kup natjecanja koje obuhvaća četiri različite utrke koje se održavaju u Gradu Zagrebu. Kup je osmišljen za one koji se žele okušati u kratkim i dugim trkačkim stazama, trailu i trčanju stepenicama. Ukratko – svima koji se ne boje izazova i žele u 2024. isprobati sve discipline.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije