Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
epidemija ne jenjava

Korona party u centru Zagreba. Mladi se zabavljali, građani ogorčeni: Ovo je sramotno

korona party
24 sata
11.04.2021.
u 07:57

Zagreb je jučer imao 594 nova slučaja zaraze koronavirusom, te je u gradu trenutno 3019 aktivnih slučajeva

Epidemija koronavirusa u Hrvatskoj ne jenjava, a od ponedjeljka četiri županije uvode nove mjere, a Primorsko-goranska ide u lockdown. U Hrvatskoj je jučer zabilježeno 2535 novih slučajeva zaraze. Na respiratoru je 180 pacijenata, a preminule su 34 osobe.

Zagreb je jučer imao 594 nova slučaja zaraze koronavirusom, te je u gradu trenutno 3019 aktivnih slučajeva. No, da neki nisu svjesni opasnosti, pokazuje i okupljanje u centru metropole u Varšavskoj ulici.

- Doba korone, a mladež se zabavlja na Cvjetnom - komentar je čitateljice koja je poslala fotografiju portalu 24sata.

- Tko je dozvolio ovako nešto uz sve zabrane i mjere stožera? Ovo je Zagreb, centar. Sramotno - napisala je druga čitateljica.

Dnevnik.hr objavio je i snimku okupljanja u Varšavskoj. Prizor je snimila čitateljica u 21:55. "Zgusnuti" gosti ugostiteljskog objekta uglas pjevaju stihove Mate Bulića "sve to ima zemlja ta, moja Hercegovina".  - Što da kao građani koji se pridržavamo popisanih mjera mislimo i kako da se osjećamo u gradu i državi u kojoj neki mogu sve, a sankcija za takve nema? Osjećaj između bijesa i razočaranja. Nema opravdanja za takvo što - kazala je čitateljica. 

Ključne riječi

Komentara 147

IV
ivanivan
10:34 11.04.2021.

Iskompleksirani usamljenici i introvertirani jadnici kojima je društveni život jedino internet imaju napad panike kada vide mlade ljude koji se zabavljaju i to na otvorenom gdje ih virus šugavi ne može zaraziti.

SM
sveznadar.m
09:05 11.04.2021.

Svaka čast djeco! Dosta je života u zatvoru! Život mora ići dalje!

PO
pokupecs
08:45 11.04.2021.

NA MLADIMA SVIJET OSTAJE. Oni treba da zive a ne da se plase ko miševi... Tko smo mi stariji da ih komentiramo. A sto bi mi? Da se mladi ne druže da se ne zabavljaju da se ne gledaju da sw ne kibiciraju da se ne dodiruju da se ne fačkaju da se ne ljube da se ne sexaju da se ne vole? Nitko to nemoze spriječiti a još manje zabraniti... Mladost i Duh njihov je budučnost a ne mi srednoviječni i starkelje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije