Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putnici u šoku

VIDEO Kaos na ZET-ovoj liniji 268: Policija upala u bus i razoružala muškarca

zet
instagram @zet268
09.05.2019.
u 08:44

Kako je objavljeno uz snimku, uhićeni je ušao u bus nakon čega je pozvana policija, a dvoje policijskih službenika su u pretresu kod uhićenog našli pištolj

Na ZET-ovoj autobusnoj liniji 268 u srijedu se dogodio incident u kojem je policija morala razoružati jednog putnika. Netko je nazvao policiju čim je muškarac ušao i sjeo u autobus.

Na društvenoj mreži Instagram pojavila se videosnimka na kojoj policijski službenici u autobusu linije 268 Velika Gorica – Zagreb uhićuju muškarca i to nakon što su, prema snimci, kod njega našli pištolj.

Pogledajte videa!

Izvor: instagram @zet268

Kako je objavljeno uz snimku, uhićeni je ušao u bus nakon čega je pozvana policija, a dvoje policijskih službenika u pretresu kod uhićenog našli su pištolj, javlja VG danas.

– Čovjek je ušao u bus, netko je zvao policiju vjerojatno zato što frajer izgleda kao Jozo Mafijozo, pretresla ga policija dok je sjedio jer nije se htio ustat, našli su pištolj, izveli ga van i pretpostavljamo uhitili – stoji u objavi na Instagramu.

 

Ključne riječi

Komentara 17

ZI
zip123
09:17 09.05.2019.

Najbolji su ti tzv.strucnjaci,razumiju se u sve.Od kuhanja hrenovki do leta na mjesec.Kakav kaos!Klasicno policijsko postupanje u takvoj situaciji,a imaju i gorih.Kaos bi bio da je,NEDAJ BOZE,doslo do pucnjave ili neceg takvog.Prvo proucit pa onda reci.Nije zabranjeno.

Avatar tituš
tituš
09:05 09.05.2019.

hajte molim vas, kakav kaos, vi ste doista spaljeni! Policijsko postupanje, oduzimanje oružja i izvođenje iz busa muškarca, ne vidim kaosa!

IR
IroničnoSarkastičniCinik
09:21 09.05.2019.

Pretpostavlja? Novinar pretpostavlja. Pametnom dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije