Naslovnica Zagreb ZG Život

Kakav London, Rim ili Pariz – spot su Kinezi snimili kod nas

Zagreb je odabran jer im je trebala lokacija s “daškom mističnosti” te savršeno mjesto za oživljavanje priče o magiji i vješticama
21. kolovoza 2018. u 14:41 7 komentara 2274 prikaza
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Gornji grad pretvorio se jučer u svijet demona, vještica i čarobnjaka. Šesnaest djevojaka, svaka s posebnim moćima, na Markovićevu se trgu borilo protiv pljačkaša i spašavalo ljude u nevolji donoseći dobro u svijetu.

Tuđmanov suverenizam nestao je u podložnosti Bruxellesu Pored 'Bandićevh' fontana I Zagreb dobiva svoj spomenik dr. Franji Tuđmanu

Najpopularniji su kod nas

Nije riječ o novom filmu o Harryju Potteru, već o glazbenom spotu kinesko-korejske produkcije koji će u te dvije zemlje pogledati više od milijardu ljudi, a koji se snima upravo u Zagrebu.

– Grupa koja snima spot zove se SNH48 i jedna od najpopularnijih kineskih ženskih skupina koja inače broji čak 48 članica. Djevojke svake godine rotiraju sastav primajući 16 novih pjevačica, koje se za tu poziciju natječu putem reality showa, koji sad traje do sljedećeg srpnja. Za njih glasuju gledatelji showa, a dvije najpopularnije djevojke snimaju spot s dijelom ostatka grupe – objasnio je redatelj spota Big Fish. Istaknuo je odmah i da je riječ o najvažnijem spotu koji grupa snima ove godine.

Nwando, američka blogerica usporedila Beograd i Zagreb Živi u Beogradu Američka blogerica usporedila Zagreb i Beograd. Evo što je zaključila...

– Na YouTubeu i kineskim televizijskim kanalima uradak će pogledati sigurno milijardu ljudi – rekao je Big Fish. Popularnost djevojaka iz grupe i inače je u Aziji golema, a Huang Ting Ting, s kojom smo proveli rano poslijepodne, jedna je od najutjecajnijih glazbenica na kineskim društvenim mrežama i trenutačno druga najpopularnija kandidatkinja za ovogodišnju postavu grupe.

– Jako sam sretna što sam u Zagrebu i što je baš ovo, od svih na svijetu, lokacija za spot – rekla je Huang Ting Ting, koja nije skrivala ni da joj se grad posebno svidio.

A on je odabran, kako objašnjava izvršna producentica spota Jenny Choo, jer je “savršena lokacija zbog mistične ljepote Gornjeg grada”.

Zagrebačka filharmonija bogat program Mahlerovom 'Simfonijom tisuće' Zagrebačka filharmonija otvara sezonu Lisinskog

U produkciji i Jadran Film

– Stari dio Zagreba ima dašak mističnosti koja je savršena za priču o magiji i vješticama. Točno se uklapa u naše ideje o tome kako set za ovaj spot mora izgledati – istaknula je Jenny Choo pa pohvalila i hrvatske statiste. A u izvršnoj produkciji spota sudjeluje i Jadran Film.

– Ovo je izuzetno velik glazbeni projekt i samo jedan od onih koje ćemo izvesti u međunarodnoj suradnji – rekao je Vinko Grubišić, predsjednik uprave Jadran Filma.

>> Pogledajte sajam u Sesvetama - Zovu ga drugim Hrelićem

[video: 26275 / ]
Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas

 • Neutralac:

  Tak su i Mama Mia 2 snimali na Visu a otok glumi Grcku..... nikakve fajde od tog za nas.....

 • Avatar Django
  Django:

  Hrvatice i Hrvati, stanje je ozbiljno, Ante Marković je dobio trg u Zagrebu. A možda je stanje još gore, možda je trg nazvan po Svetozaru Markoviću.

 • Exar89:

  Londonu, Rimu i Parizu se tresu gaće jer su Kinezi snimili spot u Zagrebu...