Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
subota u knapu

I vi možete biti Dobitnik na Peščenici. Javite nam se

predstava Dobitnik
Foto: Kazalište Knap
1/2
18.02.2016.
u 14:33

Komedija Dobitnik na rasporedu je 20.2. u 20 sati u Kazalištu na Peščenici, a dijelimo 2x2 ulaznice

U kazalištu KNAP na Peščenici u subotu 20. 2. igra završni dio trilogije Borivoja Radakovića Kvart (prva su dva dijela Amateri i Grupa) o tzv. golom puku, građanima koji neprestano traže svoje mjesto pod suncem koje će im osigurati i životnu radost, da se osjećaju dobitnicima... 

Ugledni redatelj Georgij Paro postavio je Dobitnika na peščeničku scenu i stvorio realističnu komediju koja je i dramatična u opisima ljudi koji pamte i bolje dane, prije nego su došli do ruba...Nastupaju Sunčana Zelenika, Goran Grgić, Žarko Potočnjak, Tomislav Martić i Darko Janeš.

Za Dobitnika, na repertoaru u subotu u KNAP-u u 20 sati, portal Vecernji.hr daruje 2x2 ulaznice. Pošaljite na dojavi@vecernji.net svoje ime i prezime te u zaglavlju riječ Dobitnik i možda vam se posreći...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije