Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrugli stol

HSLS za Registar prometnih nesreća, kako bi im se smanjio broj

Okrugli stol HSLS
Foto: HSLS Zagreb
15.04.2014.
u 09:00

Zagrebački HSLS predlaže i izradu akcijskog plana za eliminaciju smrtno stradalih osoba na zagrebačkim cestama, kao dio mjera kojima bi se smanjio broj prometnih nesreća

Projekt izrade Registra prometnih nesreća u Republici Hrvatskoj, izrada Akcijskog plana za eliminaciju smrtno stradalih osoba na zagrebačkim cestama dio je zaključaka donesen na jučerašnjem okruglom stolu gradskog HSLS-a o sigurnosti u prometu. U raspravi su sudjelovali i predstavnici gradske uprave Zagreba koji su govorili o osnaživanju prometnog redarstva i povećanju broja kamera.

>>'Zagreb ima ogromni potencijal za prometne nesreće'

Komentara 2

DU
Deleted user
09:24 15.04.2014.

Obožavam izmišljanje tople vode. Želiš sigurnost? Kaznite one koji jure u naseljenim mjestima, oduzimajte im aute, poboljšajte kvalitetu i preglednost prometnica, itd itd. Ne sjećam se da su oni bodovi polučili ikakav uspjeh.

AJ
ajmo
11:47 15.04.2014.

Ti stvarno ovi naši političari neznam šta bi rekao registar prometnih nesreča bi smanjio broj istih . A kazne i preventiva ne smanjuju broj nezgoda nego registar.Stvarno jel ko razmišljao o psihotestiranju kod kandidature za bilo koju vrstu političara . Mislim da bi to trebalo uvesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije