Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
program za djecu

Gradski vodič: u kinu Metropolis njemački crtić ‘Mali veliki panda’

muzej suvremene umjetnosti
Tomislav Miletić/PIXSELL
02.01.2013.
u 08:25

Od 18 sati mališani će moći pogledati njemački animirani film Mali veliki Panda

U kinu Metropolis, u dvorani Gorgona u Muzeju suvremene umjetnosti, počinje program za djecu koji će trajati do 8. siječnja. Tako će danas od 18 sati mališani moći pogledati njemački animirani film Mali veliki Panda. Radnja filma je u dalekoj Kini, gdje mali Panda pokušava spasiti svoju šumu i prijatelje od zločestih drvosječa. Cijena ulaznice je 25 kuna, dok je za grupe učenika 10 kuna.

Balada iz predgrađa

U Kulturnom centru, u Dubravi 51 a, danas u 10 sati počinje “A sada: praznici!!!”, program za školske praznike. Održat će se besplatna likovno-kreativna radionica Balada iz predgrađa, inspirirana 100. obljetnicom rođenja Dobriše Cesarića i njegovom poezijom. U podne je projekcija filma Zvonko sa zvonika, a ulaz je slobodan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije