Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u humanitarne svrhe

FOTO, VIDEO: Maratonac Siniša Drobnjak krenuo u izazov "4x4x48"

Velika Gorica: Siniša Drobnjak započeo svoj 48-satni humanitarni maraton
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/20
13.01.2023.
u 17:10

Sredstva prikupljena ovom inicijativom otići će velikogoričkom džudaškom klubu Fuji u kojemu ovu borilačku vještinu treniraju djeca s teškoćama u razvoju

Velikogorički poduzetnik Siniša Drobnjak danas je oko 13 sati s parkirališta novog Interspara u Rakarskoj krenuo u svoj pohod da svaka četiri sata pretrči četiri milje, i tako 12 puta. Taj je izazov nazvao "4x4x48", a sredstva prikupljena ovom inicijativom otići će velikogoričkom džudaškom klubu Fuji u kojemu ovu borilačku vještinu treniraju djeca s teškoćama u razvoju, kako bi financirali trenere. 

13.1.2023., Velika Gorica - Humanitarac Sinisa Drobnjak u Velikoj Gorici zapoceo je 48 satni maraton kako bi prikupio novac za judo klub Fuji iz Velike Gorice u kojem treniraju djeca s poteskocama u razvoju. Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL/Privatna arhiva

Klub je to koji trenutačno broji više od 50 štićenika i osam trenera od kojih je jedna trenerica i sama osoba s teškoćama u razvoju, odnosno s cerebralnom paralizom. Usprkos tome, u godinu je dana, kaže Drobnjak, koji je i sam član kluba, položila ispit za trenericu juda kako bi svoje vještine prenosila djeci s istim ili sličnim poteškoćama. 

Link na donacijsku platformu fundrazr.com Drobnjak je objavio na svom Facebook profilu. Donirati možete i direktnim slanjem na njegov PayPal račun, a za tvrtke i druge pravne osobe osigurao je i posebne donacijske ugovore. Odlaskom na platformu pak možete birati između iznosa od pet do 2000 eura, ali i vlastoručno upisati iznos koji želite.
 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije