Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dar od srca

Esplanade vas časti čajem ako darujete igračku

'19.10.2011., Zagreb - Le Bistro, u zagrebackom hotelu Regent Esplanade. Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
Žarko Bašić/PIXSELL
20.12.2012.
u 11:00

Igračke ne moraju biti nužno uščuvane, ali svaka će “ispričati” neku priču zbog čega se darovatelji mole da uz igračku napišu i njezinu kratku “povijest”.

"Igračka ima srce" naziv je projekta kojim se prikupljaju igračke svih generacija, zaboravljene na tavanima, škrinjama... koje su nekoć mnogo značile, a koje će njihovi vlasnici darovati ili posuditi za ovaj projekt. Kulminacija je izložba u Etnografskom muzeju u ožujku, a igračke se mogu donijeti u spomenuti muzej svake srijede od 10 do 13 sati. U zanimljivu akciju muzeja i Radio Sljemena priključio se i hotel Esplanade koji će svakoga tko daruje igračku počastiti šalicom čaja.

Igračke ne moraju biti nužno uščuvane, ali svaka će “ispričati” neku priču zbog čega se darovatelji mole da uz igračku napišu i njezinu kratku “povijest”.

Komentara 1

EH
ehh
15:25 22.12.2012.

nedam svog medu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije