Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kulturan ulični festival

Cirkusanti svoj festival počeli u Vlaškoj, a nastavljaju ga u Botincu

Zagreb: Predstavom u staroj Vlaškoj otvoren Kulturan ulični festival
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/32
02.09.2022.
u 15:05

Predstavu "O,ne! Cabare" izvodili su sami organizatori festivala, a nastupat će još u Botincu, Utrinama, na Knežiji i u Prečkom

Cirkuskim atrakcijama u novoj pješačkoj zoni u Vlaškoj ulici jučer je započeo "Kulturan ulični festival". Predstavu "O,ne! Cabare" izvodili su sami organizatori festivala, Jadranka Žinić Mijatović, Petra i Ratko Bokić te Ivo Frangeš. 

U 25 dana KUF će stići i pod prozore u Botincu, Utrinama, Knežiji i Prečkom, a sugrađane će i ove godine uveseljavati umjetnici i umjetnice Cirkulture, Cirk Pozora, Antuntuna, Luchea, Triko Cirkus Teatra, Loop Cirkusa, Teatra Cirkus Punkt, a po prvi puta pridružit će im se i Chalyman, Kumppir i La Manosa te poneko glazbeno iznenađenje. 

01.09.2022., Zagreb - Predstavom u staroj Vlaskoj otvoren Kulturan ulicni festival. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Manifestaciju organizira Cirkorama, a ideja je nastala je kao odgovor na potrebu da ljudi i obitelji koje nisu u mogućnosti posjetiti događanja u samom centru Zagreba dobiju priliku doživjeti radost umjetnosti pod vlastitim balkonom. Također tu je i želja za povezivanjem i oživljavanjem susjedstva kroz pomno osmišljena kulturna događanja koja donosi cirkuska umjetnost i glazba.

Ulaznica za KUF je dobra volja svakog tko je u publici da izvođaču u šešir donira koliko želi ili mu se jednostavno osmjehne i zahvali.

Sutra Cirkorama nastupa u Botincu, na Trgu Botinečkih branitelja, s predstavom "Čarolija šešira" koja počinje u 18 sati. Sat vremena kasnije, na istom mjestu uslijedit će "Đon Kesten cirkus show" u izvedbi Cirkokulture. U nedjelju će vas pak zabavljati Petra Bokić u Kravi na mjesecu, a kasnije točka "Play"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije