Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
učinkovita metoda

Brzim čitanjem do kvalitetnog učenja

brzo čitanje
04.09.2014.
u 15:00

In Optimum polaznicima svojih tečajeva i seminara otkriva kako se ispravno rabe mentalne mape koje su najmoćnija tehnika pamćenja

Gradiva puno, a vremena malo čest je problem školaraca i studenata. Ako se tomu pripiše i manje uspješan način učenja - detalj po detalj, teško je postići zavidne rezultate i kvalitetno znanje u zadanom roku.

In Optimum tečajevi i seminari brzog čitanja, koji se izvode uz pozitivno mišljenje MZOŠ-a, tu su da promijene način učenja, odnosno polaznike upute u najefikasnije metode pamćenja, uz koje će im gradivo dugo ostati u sjećanju te će ga znati praktično primjeniti.

Power reading metoda zasniva se na stvaranju globalne slike iz koje se uče detalji, a mozak ih pamti tako da na poznato “lijepi” nepoznato. Uz uporabu mentalnih mapa, kao najmoćnije tehnike pamćenja, ova je metoda pogodna za sve generacije.

U tijeku su predbilježbe za bazni program Ultra brzo čitanje, a 13. i 14. rujna održava se kraći seminar.

Komentara 1

DU
Deleted user
05:50 05.10.2014.

J a sam to probala još 1968. i ništa od toga. Ako čitam brzo, niš ne razmem. Ide mi inače na živce da svi autori u glavnom pišu kao da im je tekst na literarnom natjecanju. Treba pisati kratko i jasno da se TAKO može brzo pročitati i razumjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije