Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
malverzacije

Žužulu, Prskalu i Korparu jednomjesečni pritvor

slaven zuzul
Nino Strmotić/Pixsell
03.05.2011.
u 15:47

Kako nam je rekao Damir Primorac, odvjetnik Slavena Žužula, pritvor je određen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

Slavenu Žužulu, Jurici Prskalu i Zlatku Korparu, privedenima zbog malverzacije na izgradnji autoceste Rijeka – Zagreb, istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu odredio je 30-dnevni pritvor.

Kako nam je rekao Damir Primorac, odvjetnik Slavena Žužula, pritvor je određen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

– Sudac je već zakazao istražno ročište za kraj drugog tjedna, kad će svih 15 svjedoka biti pozvano. Nakon toga prestat će razlozi za pritvor te očekujemo da će svi biti pušteni – rekao je Primorac.

Istaknuo je da su sva trojica danas iznijela svoju obranu pred istražnim sucem. Njegov branjenik u potpunosti je negirao krivnju.

Komentara 12

Avatar vh1
vh1
06:43 04.05.2011.

HDZ-ovci fataju HDZ-ovce. Njihov unutarnji obračun traje od osnutka. Raspali su se u 10-tak frakcija i svaka je uzela dio od opljačkane love. Suština njihovog sukoba je raspodjela plijena. Sje***li su Hrvatsku.

KO
konstanta
12:41 04.05.2011.

Pa dođavola kakvi su to sudovi istrage i advokati koji nisu u stanju naći elemente krivnje ili nedužnosti pa završiti taj slučaj. Ili su okrivljeni toliko sofisticirano radili pronevjere da ih nitko ne može dešifrirati.

TM
tesla moj ponos
16:52 03.05.2011.

Još jedna istraga. I još jedno pritvaranje. Koja dosada. I mi to sve plaćamo ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije