Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK U ZADRU

Milanović: Gledao sam da moj sin dođe i slika se sa mnom, ali on ima više od 190 cm i 110 kg

Ludbreg: Zoran Milanović dao je izjavu medijima
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
25.03.2024.
u 13:15

Nisam siguran da je propucan, osim ako se nije sam ranio, to je bilo prije mjesec dana, komentirao je slučaj propucavanja automobila Ivana Turudića predsjednik Milanović

Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je na svečanoj sjednici u povodu obilježavanja Dana Sveučilišta u Zadru gdje je predviđeno i njegovo obraćanje. Nakon što je održao prigodan govor, predsjednik je stao pred novinare. Upitan je o slučaju suca Ivana Turudića kojemu je propucan automobil. – Nisam siguran da je propucan, osim ako se nije sam ranio. To je bilo prije mjesec dana. Kao predsjednik imao sam uvide u neke elemente i imam informacije. Kako se taj metak nije pretvorio u biser, to ne znam, ali gospodin je odmah dobio blindirani auto, on to voli – kazao je Milanović nakon čega je komentirao poziv premijera Andreja Plenkovića da da ostavku i sučeli se s njim. 

– Danima ponavljam, sutra sam na N1, neka svi gledaju. Ovo da je HDZ osuđena organizacija, to svi znaju. Ja ipak nisam tako naivan, bez obzira na to što bi se Plenković obračunavao jer smo mi iz istog kvarta, mi nismo iz istog kvarta, on je više bio s mamom. Tamo gdje sam ja odrastao, on bi došao u blindiranom autu. Te fore, izađi i bori se, nije meni do debate s Plenkovićem. Imali smo 2016., u glasanju cijele Hrvatske bio je razbijen.To opet nije jamstvo da ćeš dobiti izbore. Žele da dam ostavku da bi mogli sve do kraja zarobiti i orobiti. Bit ću premijer zato što ste me natjerali na to jer razbojnike gurate u državne odvjetnike, to je razbojničko ponašanje – kazao je nakon čega je komentirao fotografije premijera Plenkovića s najmlađim sinom

– Gledao sam i da moj sin dođe sa mnom i slika se, on doduše ima više od 190 i 110 kg i na pripremama je za hrvatsku reprezentaciju. Ne mogu se mjeriti s Plenkovićem u ostavljanju dojma kako je on dobar otac koji se slika s djetetom od dvije godine dok daje izjavu, majko Isusova – kazao je. 

VEZANI ČLANCI: 

– Hrvatska je tragedija u zadnjih osam godina – rekao je. – U kampanji sam, je, je... – kazao je. – Ako se može Kolinda Grabar Kitarović klatiti po skupovima HDZ- a onda mogu valjda i ja ovo – dodao je. Komentirao je i visoke cijene u Hrvatskoj. 

– Da odete svaki drugi, treći dan u Italiju, Austriju, vidjeli bi da je tamo sve jeftinije nego u Hrvatskoj. U Hrvatskoj je masu toga bezobrazno skupo. Odite u Trst. Svi moji prijatelji iz Rijeke i Istre idu u šoping u Trst jer je jeftinije. Kako je to moguće? – kaže Milanović. Nakon što je upitan o natpisima u jednom dnevnom listu, kazao je: 

– Dovest će do toga, kad ja budem premijer, da će ostati bez financiranja Plenkovića, dobit će ovo – kazao je Milanović pokazujući figu. 

– Moj svjetonazor je nekakav lijevi centar. Bio sam član stranke ljevice, nikad više neću biti član nijedne stranke – rekao je Milanović koji je, na iznenađenje mnogih, brzo završio s izjavom govoreći novinarima da ide jer je hladno. 

GALERIJA Milanovićev život u slikama - od malih nogu do političke karijere

Ludbreg: Zoran Milanović dao je izjavu medijima
1/42
Ključne riječi

Komentara 75

DA
darko122
17:24 25.03.2024.

Sječam se njegovih obečanja, da neće biti prdsjednik i još mnogih, rekla bi moja pokojna susjeda njemu su obečanja "ko da prd,,eš u vodu"

ZM
zm1
13:51 25.03.2024.

Desit ce se svima DP

ZA
Zagrebčanka
17:56 25.03.2024.

Sad mu smeta da Plenković prošeta sa preslatkim djetetom (koje jedva viđa) na špici povodom dana narcisa, a on iskače iz svake stranice. Plaća SDP kampanju iz predsjedničkog budžeta, koji plaćamo svi mi. A ono o hapšenju i uzimanju djece za taoce nije bio lapsus. To je bilo ono što takvima kao što je on prvo padne napamet. Bez obzira na kontekst, nikom normalnom to ne bi izletilo iz usta, da mu se to zapravo stalno ne mota po glavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije