Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto je to nosila?

Ženu zaustavili s bijelim prahom u zračnoj luci, njezino objašnjenje nasmijalo je sve

Screenshot
29.12.2021.
u 16:45

Christina Roki objavila je video na kojem je njezina majka zaustavljena prije nego što su trebale poletjeti za Las Vegas

Jedna je djevojka na TikToku podijelila video majke koju su zaštitari zaustavili u zračnoj luci zbog vrećice sa sumnjivim bijelim prahom. 

No, žena je imala urnebesan razlog zašto ga je ponijela. 

Christina Roki objavila je video na kojem je njezina majka zaustavljena prije nego što su trebale poletjeti za Las Vegas

@christinaroki

BRUHH

♬ I'm A Survivor - Reba McEntire

 

Iz majčine prtljage zaposlenik zračne luke izvukao je plastičnu vrećicu s bijelim prahom. Odmah su posumnjali da je riječ o drogi, no žena je imala logično objašnjenje. 

U vrećici je, naime, ponijela šećer kako bi mogla zasladiti čaj kada stignu u Las Vegas. 

Video je na TikToku pregledan gotovo 15 milijuna puta, a svi su se pitali zašto je nosila šećer te su komentirali da šećera sigurno ima i u Las Vegasu. Međutim, taj odgovor zna samo ona. 

Ključne riječi

Komentara 5

LA
lajh1985
17:23 29.12.2021.

Moj zakljucak je da je namjerno furala da je uhvate i da ona to moze objavit na aplikaciju gdje ljudi idu gledat takve gluposti. I dobila je paznju koju je htjela

V0
Vlaskoulicanec3.0
19:12 29.12.2021.

Wow, 15 milijuna klikova.... To je fakat lepa lova...

JG
jozagulikoza.guli
21:06 29.12.2021.

Nećuveno! Senzacionalno! Bravo. Becephji.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije