Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVELA ČOKARA

Supruga uhićenog narkosa koji je skrivao kokain u bananama: 'Istina je u oku promatrača'

Dubrovnik: Policija pronašla sto kilograma kokaina među bananama
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
10.03.2021.
u 00:07

Među trojicom uhićenih je i 34-godišnji je Anđelko Oršulić, a za kojeg se oglasio se HDZ-ov ogranak u Pločama

Nakon što je policija pretragom kod Opuzena pronašla u kontejnerima s bananama 73 kilograma kokaina i time razbila veliki narkolanac u dolini Neretve, na RTL se oglasila žena jednog od trojice osumnjičenih, Olivera Čokara, govoreći kako je ''istina u oku promatrača''.

Podsjetimo, među trojicom uhićenih je i 34-godišnji je Anđelko Oršulić, a za kojeg se oglasio se HDZ-ov ogranak u Pločama. Naime, u javnost su dospjele fotografije 34-godišnjaka i premijera Andreja Plenkovića, a HDZ negira ikakvu povezanost Oršulića i stranke.

Lovela Čokara, dala je svoju izjavu oko navoda vezanih uz njenog muža, Olivera Čokara te ju prenosimo u cijelosti:

- Željela sam vam dati svoju izjavu iz razloga što ne želim da se mog supruga razvlači po medijima radi nečijih osobnih interesa. Trenutni slučaj ne smijem previše komentirati jer je u postupku istrage, ali ono što mogu reći da je istina u oku promatrača. Nažalost, okruženi smo ljudima loših namjera koji na svaki način pokušavaju diskreditirati mog supruga. Nadalje, ono što me najviše vrijeđa jest činjenica da jedna osoba poput Radmile Vojnović ima pravo sustavno zlostavljati jednu obitelj bez ikakvog pravnog uporišta.

- Zanimljivo je da je isto tako upravo ona došla do informacija vezanih uz slučaj mog supruga te iste dala u medije. Gospođa je inače bila zaštićeni stanar zgrade u Držićevoj 9 koju smo kupili. Dakle, stanovala je tamo bespravno. Isplatili smo svim stanarima pozamašne svote novca, za što naravno imamo svu dokumentaciju, a nekima smo plaćali drugi smještaj do smrti. No nažalost, iako prvobitno zadovoljna, gospođa Vojnović je iz nepoznatih nam razloga postala ogorčena, te je krenulo zlostavljanje od strane iste. Naravno da nije štedjela riječi ni kada su u pitanju naša djeca, moj sin i kćer, moja majka i ja, što mi je još jedna zanimljiva činjenica jer iza dotične stoji organizacija B.A.B.E. čija glavna djelatnost je upravo promicanje i zaštita ženskih ljudskih prava. Jedina osoba koja je u cijelom slučaju kršila nečija prava je upravo Radmila Vojnović. Sramota. Naravno sve prijetnje i pozivi su proslijeđeni policiji, no gospođa ne posustaje, kazala je Čokara.

Holding i Gradska groblja kažnjeni s ukupno 30.000 kuna zbog Bandićevog sprovoda

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
02:15 10.03.2021.

Istinu bi trebao utvrditi sud. Nikakvo oko promatrača, naročito kada je promatrač onaj koji je imao koristi od kriminala.

HA
hanic
06:38 10.03.2021.

Čime ste sve to plaćali??? Novcem od koke? Kako na to nisam mogao legalno radeći nekom platiti! Aj ne pričajte mafijo.

DU
Deleted user
07:42 10.03.2021.

Ma nema ovaj veze sa HDZ-om osim što je bio dva puta na njihovoj listi za lokalne izbore!¨hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije