Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anđelko Oršulić

HDZ se oglasio o osumnjičenom za krijumčarenje kokaina: Nije naš član, bio je dvaput na stranačkoj listi

Anđelko Oršulić
Foto: Facebook
1/8
09.03.2021.
u 14:54

– Oršulić nije niti je bio član HDZ-a. U dva navrata bio je kandidat na stranačkoj listi za mjesne izbore i za gradsko vijeće kao neovisan kandidat i nestranačka osoba – priopćili su iz HDZ-a Ploče.

Sudac istrage Županijskog suda u Splitu danas je odredio jednomjesečni istražni zatvor trojici uhićenih sa 73 kilograma kokaina na području Opuzena. Zatvor im je određen zbog mogućnosti ponavljanja djela, a nakon što im istekne prvih 30 dana, odlučivat će se o produljenju.

Među trojicom uhićenih i 34-godišnji je Anđelko Oršulić, a u vezi s njim oglasio se HDZ-ov ogranak u Pločama. Naime, u javnost su dospjele fotografije 34-godišnjaka i premijera Andreja Plenkovića. 

Foto: Čitatelj

– On nije niti je bio član HDZ-a. U dva navrata bio je kandidat na stranačkoj listi za mjesne izbore i za gradsko vijeće kao neovisan kandidat i nestranačka osoba – priopćili su iz HDZ-a Ploče.

Osim što je snimljen u društvu predsjednika HDZ-a, 34-godišnjak je snimljen i s županom Nikolom Dobroslavićem.

Foto: Čitatelj

Podsjetimo, policija je prilikom pretrage kontejnera pronašla ukupno 60 paketa droge s nešto manje od 73 kilograma kokaina. Kontejner s bananama, u koji su krijumčari sakrili drogu, uvezla je tvrtka bivše gradonačelnice Metkovića i jedne od osnivačice Mosta Katarine Ujdur, no ona se ne povezuje s krijumčarskim lancem.

Osumnjičeni Čokara, prema pisanju medija, zagrebački je poduzetnik koji je postao poznat kada je Novici Petraču dao alibi za otmicu sina generala Vladimira Zagorca. Oršulić je donedavno bio glavni u nogometnom klubu Gusar iz Komina.

Video – Razbijen još jedan lanac krijumčarenja kokaina

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
15:41 09.03.2021.

dečko ima predispozicije za dobrog političara

PE
Perspektivan
15:44 09.03.2021.

Cokara dao alibi petracu!? Hahahaha.........

DU
Deleted user
15:32 09.03.2021.

Što se sramite HDZ-ovci, pa ovaj momak nije ništa ukrao, on je pošteno platio kokain i zato mi je sumnjivo da nije vaš član, da je ukrao kokain bio bih siguran da je HDZ-ovo dijete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije