Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA REAGIRALA

Žena duže vrijeme promatrala dostavljača (20), pa otkrila što je radio cijelo vrijeme

Opening of the Christkindpost branch
Henning Kaiser/DPA
17.12.2023.
u 08:18

Kako se doznaje od policije u Hessenu, 20-godišnjeg kradljivog dostavljača prvo je uočila jedna žena, kada je odlagao ambalažu u kantu za smeće na Rothwegu

Dostavljač pošte uhvaćen je nedavno u Njemačkoj u krađi sadržaja iz više paketa. Tijekom istrage policija mu je tako u stanu pronašla više laptopa, parfema, slušalica... no zasad nije poznata ukupna šteta. 

Kako se doznaje od policije u Hessenu, 20-godišnjeg kradljivog dostavljača prvo je uočila jedna žena, kada je odlagao ambalažu u kantu za smeće na Rothwegu. Idućeg dana drugi je svjedok provjerio kutije, da bi otkrio da su svi paketi bili rastrgani ranije, prenosi Fenix Magazin

Ubrzo nakon toga pozvana je policija, a 20-godišnji dostavljač je na kraju i uhićen zahvaljujući opisu osobe i fotografiji s tablicom. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Pali kradljivci u zračnoj luci u Španjolskoj: Kao djelatnici putnicima iz kofera krali nakit, satove...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije