Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ žali zbog podjela

Željko Dilber: Naši su branitelji uz Stožer

Željko Dilber
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
31.10.2013.
u 18:00

Braniteljski odbor HDZ-a pozvat će sve svoje članove da se pridruže Stožeru

HDZ ne veseli što su pregovori između predsjednika Vlade i Stožera za obranu Hrvatskog Vukovara propali, a nadaju se da će na kraju u Vukovaru 18. studenog biti jedna kolona sjećanja, a ne dvije.

– Kao i svake godine, tog će dana u Vukovaru biti i delegacija HDZ-a jer na taj dan obilježavamo stradanje i patnju ljudi koji su se žrtvovali za sve nas – kažu u središnjici stranke i ponavljaju stav šefa HDZ-a Tomislava Karamarka da “tog dana nema mjesta podjelama”. Da je ta obljetnica “prevelik dan da bi se prosvjedovalo”, kaže i Željko Dilber, predsjednik HDZ-ova Odbora za branitelje.

No Vukovarci bi, očekuje, na umjeren način mogli pokazati nezadovoljstvo.

– Odbor ne sudjeluje izravno u aktivnostima Stožera, no daje mu punu potporu i to iz više razloga; držimo da u Vukovaru nisu stvoreni uvjeti za postavljanje dvojezičnih ploča, nego se time samo narušava suživot u gradu. Usto smatramo da je Vukovar grad od posebnog značaja, a s obzirom na žrtvu podnesenu u Domovinskom ratu, zaslužuje i u miru status posebnog pijeteta, kaže Dilber. Braniteljski odbor HDZ-a pozvat će sve svoje članove da se pridruže Stožeru i da na isti način s njima obilježe taj dan, no odluka je na Stožeru kako će to na kraju izgledati.

– Štogod da bude, članovi odbora bit će uz Stožer – završava Dilber.

Komentara 28

TO
Toni12345
23:58 31.10.2013.

Dilber je htio reći, da su Stožerovci "njihovi".

KR
krokodil28
09:39 02.11.2013.

Nemojte još više zabijati nož u srce napaćenog HRVATSKOG grada Vukovara.Naši i Vaši koji razjedinjuju Hrv. branitelje bolje vam je da se konačno maknete iz HRVATSKOG prostora.Kakvi stožeri to ne postoji, ali dragovoljci i HRV.branitelji postoje i postojat će, a ove koji se nazivaju nekakvim stožerima odma zaposliti u poljoprivredi da tamo naprave stožer zdrave hrane.

Avatar tkoznahdz
tkoznahdz
11:02 01.11.2013.

Kako su se podijelili na naši i vaši, koja sramota da dijele branitelje na "naši branitelji" samo zato jer imaju zajednicko mišljenje i podupiru svu ovu organiziranu situaciju protiv vlasti i svih koji ne misle kao oni. Sada hadeze podupirere sve ovo šta su oni izglasali i ozakonili i nakon provođenja sada su oni ponovno organizatori i podupiru nerede. Najbolji je primjer kako su uvidjeli da nitko ali baš nitko ne podržava ove nerede radno sposobnih umirovljenika sa odreda dvojnim državljanstvom iz njima znanih razloga i potreba i sada zamisli u današnje vrijeme oni najavljuju da nece nikoga napadati ali ce na svoj nacin izraziti nezadovoljstvo, a to im predlaže i podržava i hadeze kako kaže dilber i prenosi i kara.markov stav hadezea i njihovih branitelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije