Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIREKTOR CROATIA AIRLINESA Jasmin Bajić:

'Zbogom starim avionima. Kupujemo dvanaest novih Airbusa u kojima ćemo surfati i letjeti bez buke'

11.12.2022.
u 14:30

Prije svega, A220 jedini je potpuno novi zrakoplov srednjeg doleta napravljen u 21. stoljeću. Svim ostalim "novim" zrakoplovima kao što su Airbus A320 NEO, Embraer E2, Boeing MAX... novi su motori ugrađeni na staru strukturu. U Kini i Rusiji su također sagradili potpuno nove zrakoplove, ali oni još uvijek nisu u prometu, kaže Jasmin Bajić

Komentara 22

DU
Deleted user
15:36 11.12.2022.

Jel to meni Večernji izbrisao komentar di kažem da to nije Airbus nego probali projekt Bombardiera, a Airbus je otkupio projekt? To je opet muljaža sa EU fondovima. Croatia je u takvim gubicima da je prodala slotove, a sad kupujee kao 12 novih aviona. Topčiderska štamparija je mala beba za EU hoštaplere.

SU
Superman1
15:05 11.12.2022.

Jedan lik je pričao na telki da će ti avioni kod nas poslovati sa gubitkom i da se to već sada zna. Pa tko je tu lud ili za čiji račun i interes se to kupuje. Ovo mi ne ličii na posao dobar za Hrvatsku i za našu dobrobit. Volio bi da pričam gluposti i da će ovo biti korisna odluka .?

RE
realisticki
15:56 11.12.2022.

Kupovina ovih zrakoplova ne može završiti dobro, jer će kroz uhodane prevarantske makinacije kroz vrijeme mjenjat vlasnike. a moja nagađanja su da će završit kao i Agrokor u vlasništvu nekog nepoznatog arapskog šejka. Hrvatski građani ne trebaju brinut, krediti će ostat njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?