Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bezobzirnost

Zbog vožnje bez vozačke i bijega policiji dobio sedam dana zatvora

policija, nesreca, poginuo motociklist, leš
Anto Magzan/Pixsell
15.05.2012.
u 11:27

Mladić iz Medulina počinio je niz prometnih prekršaja zbog kojih je završio u pulskom zatvoru

Prometna bezobzirnost 20-godišnjaka iz Medulina stajat će sedam dana pulskoga zatvora, javlja PU istarska.

Mladić je uhićen u nedjelju oko 21.50 sati nakon niza prekršaja. Prvo se, oko 19.15 sati, automobilom Ford Orion pulskih registracija na kolniku Premanturske ceste kretao brzinom većom od dopuštene. Mladić se na inzistiranje policije nije zaustavio već je nastavio voziti do mjesta Banjole, gdje je napokon zaustavljen i uhićen. Tada je utvrđeno i da još uvijek nije stekao pravo na upravljanje automobilom.

Zbog počinjenih prekršaja 20-godišnjak je doveden na Prekršajni sud u Puli koji mu je rješenjem odredio zadržavanje u pulskom zatvoru u trajanju od sedam dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije