Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Avion Lufthanse

Zbog prijetnje bombom zrakoplov ostao prizemljen u Švicarskoj

Avion
Foto: DPA/PIXSELL
20.02.2015.
u 15:50

– Zrakoplov je premješten na dio za odleđivanje – rekao je glasnogovornik zračne luke.

Zbog prijetnje bombom danas iz zračne luke u švicarskom Zürichu nije poletio zrakoplov kompanije Lufthansa Swiss, potvrdio je glasnogovornik zračne luke, piše Reuters.

Zrakoplov Airbus A330 na letu LX 146 pripremao se za polijetanje prema New Delhiju oko 12.45 sati. – Zrakoplov je premješten na dio za odleđivanje – rekao je glasnogovornik dodajući da su posada i putnici bili na terminalu.

Policija nije željela potvrditi da istražuju prijetnju bombom, nego su samo priopćili da je policijska operacija u tijeku.

>>Slovenac rekao da je u zrakoplovu bomba i izazvao paniku

>>Kasnio na let pa rekao da je u zrakoplovu bomba

Komentara 2

DU
Deleted user
23:33 20.02.2015.

A koja ti je to kompanija Lufthansa-Swiss pametni moj novinarčiću??? Samo za tvoju informaciju: avion'pripada tvrtki Swiss koja je doduše 100% u vlasništvu Lufthanse, ali se ne zove Lufthana-Swiss već samo Swiss!!!

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
18:02 20.02.2015.

. ..Made in-gospa Kolinda bi izbacila od Franje dr.Tuđmana bistu Maršala TiTA iz Predsjedničkih Dvora. ..OČiGLLEDNO YOYO"Š JEDAN BOOMERANG U NiZU. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije