Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neslana šala u Rimu

Slovenac rekao da je u zrakoplovu bomba i izazvao paniku

policija
Foto: Reuters/PIXSELL
15.01.2015.
u 09:30

Talijanska policija ispitivala je Slovenca koji je svojom neslanom šalom izazvao paniku, kašnjenje neki letova i skretanje nekih letova na drugu rimsku zračnu luku u Ciampinu.

Mogao bi biti optužen za izazivanje panike 40-godišnji Slovenac, inženjer, zbog toga što je u zrakoplovu kompanije Niki, koji je sinoć trebao poletjeti iz Rima za Beč kazao da postoji bomba.

Zrakoplov kompanije bivšeg pilota formule jedan, Nikija Laude, već će počeo kretati se prema poletnoj pisti zračne luke u Fiumicinu kada se slovenski inženjer neslano našalio spomenuvši bombu. U zrakoplovu je nastala panika među 86 putnika. Zapovjednik zrakoplova je odmah obavijestio kontrolni toranj te je podignut stupanj uzbune. Zrakoplov je usmjeren na posebnu pistu i iz njega su izašli svih 82 putnika i 6 članova posade. Talijanska policija ispitivala je Slovenca koji je svojom neslanom šalom izazvao paniku, kašnjenje neki letova i skretanje nekih letova na drugu rimsku zračnu luku u Ciampinu.

Policija je dva sata pretraživala zrakoplov u kojem nije nađeno ništa i uzbuna je ukinuta u 23 sata. Slovenski inženjer je držao u ruci, vjerojatno brojač koraka, i neki putnik ga je pitao što je to, a Slovenac je odgovorio: „Možda bomba“. Ostali putnici su odmah obavijestili posadu. Talijanski listovi toj neslanoj šali danas nisu pridali veliku važnost. List Corriere della Sera, na primjer, informaciju objavljuje na dnu 19. stranice. U ovo vrijeme straha od mogućih terorističkih napada svaka pa i lažna vijest o bombi može izazvati paniku.

>> Pobili gotovo cijelu redakciju i zaurlali uglas: Osvetili smo Proroka

>> Zagrepčanka nazvala policiju: Imam 52 bombe, 10 mina, 16 ručnih dimnih bombi...

Komentara 23

Avatar nula
nula
23:05 14.01.2015.

to je bio EU Janez (-:

PR
Protivcenzure
23:35 14.01.2015.

da nije joško joras ,"tudi tukaj je slovenijaa"

JS
ja sam gladan
23:17 14.01.2015.

EUJanez je išao u osvajanje Savudrijske vale, ali je bio nacvrcan pa zakoračio zabunom u Italiju. Neka ga puste, jer će mi falit sa svojim pisanjem o domoljublju i vitezovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije