Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen napadač

Zbog prijašnjih dugova na znanca bacio dvije ručne bombe

bomba (1)
Foto: Goran Jakus/Pixsell
1/5
13.07.2010.
u 19:26

U sukobu dvojice muškaraca jedan je na drugoga bacio dvije ručne bombe i ozlijedio ga. Ozlijeđeni muškarac prevezen je u KB Dubrava.

Z. Š. (36) ozlijeđen je oko 18.20 sati u Ulici Luka u zagrebačkom Vrbovcu kada je na njega poznanik K. M. (39) ispred svoje kuće bacio ručnu bombu. Krvareći Z.
Š. pokušao je pobjeći pred svojim poznanikom i skriti se u poslovnici Jadranskog osiguranja samo tri kuće dalje, ali K. M. je krenuo za njim i bacio još jednu bombu.

Nakon što je ozlijedio svog poznanika i prestrašio cijelo susjedstvo K. M. je pobjegao natrag u svoju kuću, a policiju je pozvao slučajni prolaznik koji se u trenutku druge
eksplozije našao ispred Jadranskog osiguranja. Uz policiju odmah je stigla i Hitna pomoć te je Z. Š. prevezen u KB Dubrava, a njegov napadač je uhićen.

Prema pričama susjeda nije ovo prvi put da se K. M. susreo s policijom, a navodni razlog napada na poznanika su prijašnji dugovi.

- Ma on je u stanju svašta napraviti. Cijela njegova obitelj je problem, a i policija to već zna. Muškarca kojeg je ozlijedio nikad prije nisam vidjela, ali kada su odjeknule
bombe, sledila mi se krv u venama – rekla je jedna od susjeda i dodala da su neki od njih prvo, zbog oblaka koji su se nadvili, pomislili kako netko ispaljuje protugradne rakete, ali kada su vidjeli što se dogodilo nisu se htjeli približavati jer nisu znali što bi K. M. još mogao učiniti.

Ključne riječi

Komentara 7

BR
brgr
19:46 13.07.2010.

uh jos uvijek dobro rad ,pa kako je uspio da baci DVIJE bombe i samo da ga ozljedi. Ma kad se bude zenio nece se ni poznati.

IB
istina_boli
22:05 13.07.2010.

Drugi puta, gadjat ce ga zoljom. Problem ce nastat ako ga promasi.

RO
rokas
07:38 14.07.2010.

Kada posude novac onda su dobri? A kada traže natrag posuđeno onda su zli kamatari?! Ako je tako onda pojma nemate kako je to kada posudite nekome sa kime ste do jučer bili dobri i onda radi ne vraćanja vii ispadate zli jer želite svoje, a isti vam je obećao novce koje nikad ne dolaze. Jedinio koga ovdje treba žaliti je jadnika joj se zadužio uopće, te kojiem je to način preživljavanja. Čuvajte se \"bliskih\" osoba, a svoje novce nikome ni pod razno, koliko god netko molio za njih, ne znate u kakav se pakao upušate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije