Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen napadač
Povratak na članak

Zbog prijašnjih dugova na znanca bacio dvije ručne bombe

U sukobu dvojice muškaraca jedan je na drugoga bacio dvije ručne bombe i ozlijedio ga. Ozlijeđeni muškarac prevezen je u KB Dubrava.

Komentari 7

RO
rokas
07:38 14.07.2010.

Kada posude novac onda su dobri? A kada traže natrag posuđeno onda su zli kamatari?! Ako je tako onda pojma nemate kako je to kada posudite nekome sa kime ste do jučer bili dobri i onda radi ne vraćanja vii ispadate zli jer želite svoje, a isti vam je obećao novce koje nikad ne dolaze. Jedinio koga ovdje treba žaliti je jadnika joj se zadužio uopće, te kojiem je to način preživljavanja. Čuvajte se \"bliskih\" osoba, a svoje novce nikome ni pod razno, koliko god netko molio za njih, ne znate u kakav se pakao upušate.

VL
BR
brgr
19:46 13.07.2010.

uh jos uvijek dobro rad ,pa kako je uspio da baci DVIJE bombe i samo da ga ozljedi. Ma kad se bude zenio nece se ni poznati.

VL
IB
istina_boli
22:05 13.07.2010.

Drugi puta, gadjat ce ga zoljom. Problem ce nastat ako ga promasi.

VL
OB
-obrisani-
22:21 13.07.2010.

Pa koliko još ludjaka korača našim ulicama a da neznamo! Bilo bi lijepo da institucije koje trebaju brinuti za našu sigurnost konačno i počnu brinuti!

VL
OB
-obrisani-
22:26 13.07.2010.

mora da boluje od ptsp jer je pokrao bombe na ratištu koje je trebao tamo iskoristiti,no ljepše mu je bilo doma sjediti i sad prima lijepo mirovinu

VL
OB
-obrisani-
03:47 14.07.2010.

Re: al da se mene pita,trebo ga je roknut!!! Lipo, a kako ce dobiti natrag to sto mu \' duguje \' ako ga rokne ? Od tolike mrznje covik je postao sam sebi najveci neprijatelj ! I da ga jeje roknuo koju bi korist imao od toga, roknuti nekog to znaci da nije ni on bolji. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ♥─▀██▀─▄███▄─▀██─██▀██▀▀▀█─♥ ♥──██─███─███─██─██─██▄█───♥ ♥──██─▀██▄██▀─▀█▄█▀─██▀█───♥ ♥─▄██▄▄█▀▀▀─────▀──▄██▄▄▄█♥─ IS♥ EVERYTHING♥ ★❤★❤★❤★❤★❤★❤★❤★❤★❤ Be the change you wish to see in the word . . . You see, it´s up to YOU !

VL
BA
Bandit
07:34 14.07.2010.

Uzas, izgleda da smo svi osli u k---c. Covjek nebi trebao ciniti drugome ono sto nebi tio da se njemu cini...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.