Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve više trudnih cura

Zatrudnjele na školskom izletu u BiH pa abortirale

djevojka
Foto: Thinstock
23.12.2014.
u 22:56

Sedam učenica 7. i 8. razreda jedne osnovne škole u malom mjestu u Republici Srpskoj zatrudnjelo je za vrijeme petodnevne ekskurzije

Sedam učenica 7. i 8. razreda jedne osnovne škole u malom mjestu u Republici Srpskoj zatrudnjelo je za vrijeme petodnevne ekskurzije! Šokantnu vijest da su djevojčice od 13 i 14 godina ostale u drugom stanju za vrijeme školskog izleta obznanio je ginekolog Nenad Babić, koordinator za zdravstvo u vladi RS-a u Banjoj Luci.

Ginekolog Babić kaže da su sve djevojčice abortirale, dobro se oporavile i vratile se školskim obvezama. – Abortus je bio nužan da se zaštiti zdravlje djevojčica. Od prekida trudnoće i šoka djevojčice su se dobro oporavile – kazao je Nenad Babić za njemački Bild.

Maloljetnička trudnoća je pošast koja hara cijelom Bosnom i Hercegovinom. Samo je u Sarajevu lani zabilježena 31 maloljetnička trudnoća. – Vijest o sedam trudnih djevojčica obzanio sam da ukažem na problem s nedostatkom seksualnog odgoja. Ova djeca jednostavno nisu bila informirana - ni od roditelja, ni od učitelja – kazao je doktor Nenad Babić.

>>Učenica iz BiH na maturalcu u Grčkoj rodila djevojčicu

Komentara 11

DU
Deleted user
11:56 24.12.2014.

Odabrao sam stranicu "Hrvatska" želeći pročitati vijesti iz naše države, a ponuđena mi je "regionalna" vijest. Uopće me ne zanima kaj se događa u srpskom dijelu susjedne države.

DU
Deleted user
08:10 24.12.2014.

Slatka li života u tome bajnom regionskom entitetu.

TH
than
08:13 24.12.2014.

Nedostatak seksualnog odgoja ? Nekada se u 7om razredu jos igralu lutkama i pistoljima, a sve mi lici na to da se znalo o svemu daleko vise nego danas. Bar iz onoga prema medijima, ali stvarnost je drugacija. Djeca jesu upoznata, samo djeca danas vec piju, a alkohol je okidac za nepaznju. I za odrasle, gdje nece za djecu. Odnosno sam problem lezi u necemu drugom, opijanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije