Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GREDICE

Požar u Zagrebu: dječak (12) nazvao mamu i rekao da gori stan, jedna osoba ozlijeđena

Požar u Zagrebu
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/13
Autori: Vecernji.hr, Hina
22.03.2017.
u 12:46

Na intervenciju je izašlo 15 vatrogasaca s pet vozila

Jedna je osoba lakše ozlijeđena u požaru koji je danas prijepodne zahvatio stan u zagrebačkoj četvrti Gredice, a u gašenju sudjeluje 15 vatrogasaca s pet vozila, priopćio je gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama. Požar je planuo u stanu na drugom katu zgrade u Ulici Jurja Neidhardta 4, gdje je jednoj osobi zbog posljedica udisanja dima odmah pružena hitna medicinska pomoć, navodi Ured koji je dojavu o požaru zaprimio u 10.55 sati.

U požaru su oštećeni balkon i dnevni boravak, a stradala je i papiga. U trenutku izbijanja požara u stanu se nalazio dvanaestogodišnjak koji je nazvao mamu te rekao da gori stan. Djelatnici JVP-a Zagreb ugasili su požar te jednu stariju osobu vatrogasnom ljestvom izvukli iz stana jer se nagutala dima. Vatrogasci su iz zgrade izvukli dva psa koje su vratili vlasnicima.

Na intervenciju je izašlo 15 vatrogasaca s pet vozila iz Vatrogasne postaje Centar, službenici Policijske uprave zagrebačke i djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba. 

Intervencija je u tijeku, a uzrok požara znat će se nakon što službenici Policijske uprave zagrebačke obave očevid.

– Začuo sam sirene pa sam pogledao kroz prozor. Gori stan na trećem katu. Dima je bilo posvuda. Vatrogasci su ulazili kroz stubište, a stanari masovno izlazili iz zgrade – rekao je očevidac za 24 sata.

>> Plamen gutao kuću, smrtno stradala jedna osoba

>> Požar joj progutao automobil nasred obilaznice

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
13:51 22.03.2017.

tako mi svevišnji pomogao, ovo je jedan od najnesuvislijih članaka koje sam pročitala u VL, ili bar u prvih pet.... , dal je starija osoba koja se nagutala dima bila sa dječakom u stanu , dal su vlasnici svoje pse ostavili u stanovima ili što , .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije