Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prazan u vrijeme napada

Nepoznati počinitelj izazvao požar: Zapaljivom tekućinom zalio prozore Centra za djecu i obitelj

Oznake na službenim vozilima policije
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
03.04.2023.
u 11:11

Na zgradi Centra za djecu i obitelj u požaru kojeg je izazvao nepoznati počinitelj oko 22 sata u subotu, oštećen je prozor i okolna fasada. Točan iznos štete još treba biti utvrđen

Oko 22 sata u subotu u naselju Lončarevo kod Podturna nepoznati počinitelj polio je zapaljivom tekućinom prozor na Centru za djecu i obitelj te ga potom zapalio. Požar su ugasili mještani, dok je na Centru oštećen prozor i rolete te okolna fasada. Točan iznos materijalne štete utvrdit će se nakon zaprimanja odštetnog zahtjeva općine Podturen, izvijestila je danas policija. Inspektor zaštite od požara potvrdio je da je požar izazvan poduzetom ljudskom radnjom. U trenutku izbijanja požara Centar je bio prazan i zatvoren.

- Brzom reakcijom policijskih službenika Policijske postaje Mursko Središće uhićen je 22-godišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog oštećenja tuđe stvari I priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje - kažu u policiji. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 22-godišnjak s područja općine Podturen počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, pa je protiv njega podnijeta kaznena prijava nadležnom držanom odvjetništvu. Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

VIDEO: Što je govorio ubijeni ruski vojni bloger: "Sve ćemo ubiti i opljačkati"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije