Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGREŠNA BRZINA?

Nesvakidašnja nesreća u Kutini: Žena se autom zaletjela u trgovinu i razbila staklo

KuTina info/Facebook
28.01.2023.
u 12:24

Objavu na Facebook stranici KuTina info brojni su u kratkom roku komentirali i podijelili

Danas u prijepodnevnim satima na području Kutine dogodila se nesvakidašnja nesreća. Naime, kako se može vidjeti na fotografiji koja se širi društvenim mrežama, netko je automobilom probio staklenu stijenku trgovine.

Iz policijske postaje potvrdili su nam da je do incidenta došlo danas prijepodne kada se ženska osoba automobilom zaletila u prostor trgovine.

Foto: KuTina info/Facebook

 

Objavu na Facebook stranici KuTina info brojni su u kratkom roku komentirali i podijelili. Netko se našalio da je vozačica predoslovno shvatila rečenicu "idi autom u dućan", dok su drugi rekli da sigurno nije vratila kusur, ili se pak pitali što sve ljudi neće napraviti kako ne bi morali čekati na blagajni.

"Staklena vitrina je u potpunosti razbijena i kupci su u tom trenutku bili izloženi opasnosti" rekao je svjedok. Nema informacija o ozlijeđenim osobama, no 24Sata neslužbeno doznaje da je vozačica odvezena vozilom hitne pomoći.

VIDEO VIšegrad: Tone smeća iz tri zemlje plutaju Drinom

Komentara 5

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
15:23 28.01.2023.

AUDI glumi BMW-a…

BO
Bojans
15:05 28.01.2023.

Neke polože u ležećem a neke kupe

Avatar Cantor
Cantor
13:29 28.01.2023.

Ma ništa, kupit će sponzor novi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije