Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Za razliku od nekih 'mudraca', Anja Šimpraga vrijedna je i hrabra žena

03.05.2022. u 09:40

Bolji je svatko tko ne taji da ne voli Hrvatsku, ali živi i radi pošteno, nego sve te Hrvatine kojima je Hrvatska izvor privilegija, bankomat, objekt varanja, utaja i uzurpacija, septička jama ili smetlište...

Komentara 21

IT
Itto
10:06 03.05.2022.

Hahahaha, hrabra, za što?! Pa ima političku zaštitu Premijera i njegovih "štehera" po raznim medijima poput Vas! Baš je hrabra, kao i njezin otac '91., a iza njega JNA.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
10:12 03.05.2022.

Kako je jučer bila obljetnica mucenih, masakriranih i ubijenih policajaca u Borovu Selu, ima li anja kakav komentar? Znam da njen mentor nemre još o tome pričati, još uvijek pati od PTSP-a zbog atentata kriškama limuna.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:59 03.05.2022.

Ako netko "ne voli" (malo finiji izraz za mrzi) Hrvatsku, zašto misliš da sjedeći u Hrvatskom državnom Saboru neće raditi protiv države koju "ne voli"? Postoji puno načina na koji se država može potkopavati, a drugarica se već očitovala spominjujući traktorijadu, pri tom namjerno zaboravljajući da su ju organizirali njeni srbi. A tata joj je posebno volio Hrvatsku. Sjeti li se drugarica ikad izbjegli Hrvata, pobijene hrvatske djece, ljudi na Ovčari, Vukovaru, Škabrnji, nastavi niz.....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije