Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva prilika

Za cijenu trosobnog stana u Zagrebu možete postati vlasnik otoka

Foto: Knight Frank Global Realestate Consultants
23.08.2022.
u 18:24

Otok se zove Pladda, a nalazi se ispred istočne obale otoka Arran, u zaljevu Clyde, nedaleko od Glasgowa.

Volite li mir, tišinu, more i samoću? Na škotskom se tržištu možda pojavila savršena prilika za vas! Za cijenu trosobnog stana u Zagrebu ili Edinburghu možete postati vlasnik otoka od 11 hektara s kućom s pet spavaćih soba, heliodromom i pristaništem za brodove, te svjetionikom sagrađenim krajem 18. stoljeća. 

Otok se zove Pladda, a nalazi se ispred istočne obale otoka Arran, u zaljevu Clyde, nedaleko od Glasgowa. Već nekoliko godina na njemu nitko ne živi, tako da potencijalni vlasnici trebaju obnoviti zgrade na njemu prije useljenja, a za sam će otok morati izdvojiti 350.000 funti, to jest 3.1 milijun kuna.

Osim spomenutih građevina, na otoku se nalazi niz manjih objekata poput kućice s tuševima te raznih spremišta, kao i kameni zidovi kojima su ograđeni vrtovi. Pladda je također važna postaja za mnoge ptice selice, a do sada je zabilježeno više od stotinu vrsta. Ako ste zaintrigirani svime što ste do sada pročitali, oglas za otok možete pronaći OVDJE.

VIDEO: Sophia (24) zahvaljujući operaciji ponovno progledala nakon tri godine: 'Bilo mi je čudno vidjeti supruga prvi put...'

Komentara 1

AF
afer
19:43 23.08.2022.

A što je lijepo. Jedini je problem vući kruh, mlijeko i boce plina po 8 Bf mora. Sve drugo je lako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije