Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otpis duga

Vukovarski SDP proziva gradsku vlast: Briga za najugroženije je obično lupanje prazne slame

Ivan Penava
Goran Ferbezar/PIXSELL
03.08.2015.
u 13:12

U priopćenju za javnost čelnici vukovarskog SDP-a navode kako je postojao jasan program pomoći Vlade RH u koji su se uključili brojni gradovi i općine ali ne i grad Vukovar kao niti Vukovarsko-srijemska županija

- Činom neuključivanja Grada Vukovara u program otpisa duga Vlade RH, gradonačelnik Vukovara i njegovi suradnici jasno su pokazali da je govor o tome kako brinu za socijalno najugroženije obično „lupanje prazne slame“, tvrde iz vukovarskog SDP-a komentirajući činjenicu da se grad Vukovar nije uključio u ovaj program. U priopćenju za javnost čelnici vukovarskog SDP-a navode kako je postojao jasan program pomoći Vlade RH u koji su se uključili brojni gradovi i općine ali ne i grad Vukovar kao niti Vukovarsko-srijemska županija.

Ukazuju kako su svi vjerovnici, koji su se uključili, pokazali su društvenu odgovornost i socijalnu osjetljivost za tešku situaciju u kojoj su se našle građanke i građani koji često nisu sami krivi za nezavidnu situaciju u kojoj su se našli zbog gospodarske krize.

- Ovaj primjer trebao je potaknuti i druge vjerovnike, pogotovo gradove, da se uključe u sporazum i da svojim prezaduženim sugrađankama i sugrađanima pruže priliku za novi početak. Vukovarska gradska vlast ponovno je jasno pokazala da su joj socijalno najugroženije sugrađanke i sugrađani važni jedino za skupljanje jeftinih političkih poena. Stvarna briga o njima pokazala se činom neuključivanja u program otpisa duga i pružanje prilike za novi početak, navode iz vukovarskog SDP-a.

>> Od ove godine proslava Dana pobjede održavati će se i u Vukovaru

Komentara 23

Avatar mirica19
mirica19
13:35 03.08.2015.

Gradonačelnik Vukovara naporno radi kako bi se taj grad oporavio i krenio naprijed, no ova ga vlast konstantno u tome koči jer Vukovar za njih, očito, nije dio naše države...

Avatar mirica19
mirica19
13:34 03.08.2015.

Poštovani SDP-ovci, Vukovar nije uključen u program pomoći jer to vaša vlast nije htjela!

SI
Sittingbull
12:54 04.08.2015.

Ovo je najnesposobnija gradska vlast koju su vukovarci imali i građani to vide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije