Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBILI SE ODAZVATI

Iz SDP-a otkrili kakav su točno poziv dobili iz Plenkovićevog kabineta

Zagreb: Izvanredna konferencija za medije glavnog tajnika SDP-a Nikše Vukasa
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
14.07.2020.
u 10:13

Rekao je kako oni s HDZ-om nisu u nikakvoj koaliciji i da taj sastank ne bi bio dobar. Rekao je i kako bi se odazvali da se radi o sastanku s drugim strankama iz oporbe.

SDP se neće odazvati na pojedinačni sastanak s premijerom Plenkovićem na kojem su trebali razgovarati o izazovima koji se nalaze pred Hrvatskom. Poručili su kako taj 'bilateralni sastanak ne bi bio dobar'.

- Mi smo taj poziv ili informaciju o sastanku dobili od vas medija, nismo dobili nikakav poziv kao ni dnevni red sastanka i popis sudionika. Dobili smo usmeni poziv iz kabineta premijera Plenkovića i mislimo da poziv na bilateralni sastanak u četiri oka nije transparentan i nije dobar i na taj se poziv nismo oglasili - izjavio je Nikša Vukas.

- SDP je oporbena stranka i s Vladom ni s HDZ-om nismo u nikakvoj koaliciji i mislimo da sastanak u četiri oka prvenstveno ne bi bila dobra poruka - rekao je Vukas. Dodao je i bi se odazvali da se radi o sastanku s drugim strankama iz oporbe sa službenim pozivom i s dnevnim redom.

- Mi smo friško izašli iz izbora, SDP je kroz koronakrizu pokrenuo puno inicijativa kroz Sabor za spas radnih mjesta, vladajuća stranka je to sve odbacila, prerano smo ušli u izbore - rekao je Vukas.

- Ne možete otići na sastanak kad nemate dnevnog reda i ne znate o čemu ćete razgovarati - rekao je Vukas i dodao: 'To je bio telefonski poziv iz ureda premijera prema našem v.d. predsjedniku Komadini'.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
12:01 14.07.2020.

Pa vama kad se treba poslati neki poziv čovjek ne zna kome uputiti taj poziv koliko članova toliko i predsjednika SDP svaka podružnica za sebe dogovorite se pa onda sazivajte presice u biti ne morate ni tada niste interesantni.

DU
Deleted user
11:07 14.07.2020.

Odbili ste poziv jer niste stigli osigurati dovoljno papira budući da vam je Bernardić sve potrošio na svom sučeljavanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije