Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavio još pojeftinjenja

VIDEO Mljac, mljac! Vučić se pred kamerama počastio parizerom: 'Sad možete kupiti isječenu salamu'

Foto: Screenshot Instagram / buducnostsrbijeav
1/4
13.09.2023.
u 11:49

Rekao je da su Siniša Mali i Tomi Momirović otišli u trgovinu i kupili pola kilograma parizera domaće proizvodnje, dvije litre jogurta, dva kruha, dvije vrećice i majonezu.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prošli tjedan je najavio pojeftinjenje parizera, a sada je objavio video na kom se vidi kako ga jede u društvu ministara Siniše Malog i Tomislava Momirovića.

Rekao je da su Siniša Mali i Tomi Momirović otišli u trgovinu i kupili pola kilograma parizera domaće proizvodnje, dvije litre jogurta, dva kruha, dvije vrećice i majonezu. Cijena je bila 585 dinara, cijena parizera je po kilogramu jeftinija 140 dinara. Vučić je sretan zbog toga jer se radi o proizvodu koji narod voli jesti, a i on osobno. Posebno u avionu kada idem u inozemstvo, traži da mu naprave sendvič baš od ovakvog parizera, piše Nova.rs. Između ostalog, u videu navodi kako građani sada mogu kupiti "isječenu salamu", a ne u komadu kao ranije.

"U nedjelju su rekli da ne smijemo pojesti ovaj parizer, valjda je loše kvalitete i valjda je to loša hrana. Ja mislim da je odlična. A kada smo rekli da ćemo to napraviti, onda se sva graja podigla i parizer im postaje arhetip političkog neprijatelja i onda kažu kako mi u stvari nemamo pravo to jesti“, rekao je Vučić. Sljedećeg tjedna će pokazati još 10 sendviča koji će imati sniženje. 

 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Putin srdačno dočekao Kima: 'Jako mi je drago što te vidim'; Na sastanak stigla i Kimova sestra

Komentara 18

VE
vecernji55
13:01 13.09.2023.

Kako se taj lik zabavlja ismijavajući one koji su ga izabrali. Šta reći, narod dobije što je tražio. Dobar tek!

DU
Deleted user
14:46 13.09.2023.

Od kada rasturili Jugoslaviju sada im i parizer dobar....nema se.

SX
sudbina x
16:12 13.09.2023.

Šta se čudite pa u Srbiji je Parizer platežno sredstvo... Vučićevi botovi plaču dobivaju u Parizeru i jogurtu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije