Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PROBLEM JE JER NE PRIZNAJEMO KOSOVO'

Vučić crtao po ploči u televizijskom programu, objašnjavao tko napada Srbiju

Beograd: Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti
M.K./ATAImaes
06.02.2024.
u 07:33

U tom 'ratu' protiv Srbije artiljerija su mediji, a rat se financira iz inozemstva, smatra srbijanski predsjednik

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je u studiju Happy TV-a izjavio kako sve što netko iz inozemstva govori i radi, a navodno je u vezi s izborima i stanjem demokracije u Srbiji, zapravo za cilj ima slabljenje pozicije u pregovorima o Kosovu. Za vođenje hibridnog rata optužio je strane službe, nevladine organizacije te domaće i strane medije. 

- Došao sam u posjed što su dvije vanjske službe spremile za svoja ministarstva vanjskih poslova gdje se kaže da je Srbija problem jer ne priznaje Kosovo, tolerantna je prema Dodiku i ona je poligon sa kojeg se ruski mediji mogu obratiti - naveo je Vučić te dodao kako se mora boriti protiv toga, piše N1 Srbija. 

VEZANI ČLANCI: 

Potom je na ploči nacrtao kartu, kako je rekao, rata i napada koji se vode protiv njega. U tom ratu artiljerija su mediji, a rat se financira iz inozemstva. Vode ga velike sile koje imaju novac, i regionalne zemlje koje imaju interese, rekao je Vučić.

- Potrebna vam je prevlast u zraku, to je novac. Potrebna vam je pješadija – to je stanje na terenu. Potrebna vam je artiljerija, to su mediji - crtao je Vučić. Kazao je i kako novac dolazi s tri strane – iz velikih sila, iz regionalnih zemalja koje imaju interes da utječu na slabljenje Srbije, te iz različitih političkih krugova i nevladinih organizacija.

VIDEO Prizor o kojem svi pričaju: Vučić stajao u redu s građanima da bi glasao

Ključne riječi

Komentara 9

KP
Karlovacko pivo
08:19 06.02.2024.

Republiku srpsku priznaje a Kosovo nepriznaje i po mogućnosti bi vučko i Kraijinu priznao da bude srpska e pa neće moći

Avatar Dančo
Dančo
10:56 06.02.2024.

Albanija, Crna Gora, BiH i Makedonija? Stvarno ekonomske velesile vrijedne svakog poštovanja, nema šta. Nego ništa nije pričao o Hrvatima kojih je skoro duplo manje, a imaju veći BDP kako ukupni, tako i po glavi stanovnika

PR
pravednik2
09:31 06.02.2024.

Bolesnije ne ide. Kišobrandžija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije