Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se dvoumio

Vozač autobusa postao nacionalni heroj: Pogledajte kako je spriječio pljačku starice

Foto: Screenshot
15.06.2020.
u 10:10

Snimka je nastala u mađarskog gradu Miškolcu kada je vozač autobusa kraj cesta ugledao muškarca koji je napao stariju ženu

Vozač autobusa postao je nacionalni heroj nakon što je spriječio pljačkaša koji je napao stariju ženu u mađarskom gradu Miškolcu.

Hrabri vozač autobusa uz cestu je ugledao muškarca kako pokušava opljačkati stariju ženu. Ni trenutka nije dvojio, zaustavio je autobus, izašao van i krenuo na pljačkaša. Snažno ga je odgurnuo od starice nakon čega je ovaj pobjegao.

Snimka je nastala prije deset dana u blizini tržnice Újgyőr, a nadzorna kamera iz autobusa snimila je sve pa je vozač odmah postao heroj u Mađarskoj.

Vozač je inače bivši vojnik koji je služio u Iraku.

Komentara 2

NO
Norway
13:45 15.06.2020.

Wow, kako je tip riješio stvar na licu mjesta, fantastično!

LE
LEGENDA
21:51 15.06.2020.

naši bi vojnici već davno bili u penziji a vidimo u drugim državama se radi dalje. a za akciju kapa do poda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije