Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evo ti moje suze

Voljenoj osobi za Božić od sada možete pokloniti koktel od svojih suza

Žena plače
Foto: Thinkstock
12.12.2015.
u 07:30

U jastučiću flastera nalazi se polimerna matrica s dostatnom količinom ibuprofena koji se otpušta postupno tijekom 12 sati Na glasovanje o državnoj zastavi izašlo je 1,5 milijuna građana Novog Zelanda, odnosno četrdeset i osam posto registriranih bi

Britanski kulinarski studio Bompas and Parr osmislio je suzni koktel kao prigodan i originalan dar voljenoj osobi za blagdane, piše Business Insider. Studio koji se proslavio kulinarskim kreacijama poput eksplozivnih kolača organizira radionice izrade suznih koktela.

Pasterizirane ljudske suze bit će sastojak pića pripremljenog na bazi alkohola s dodatkom mirisnih trava i začinskog bilja. Na radionicama će se prikupljanje suza poticati raznim tehnikama, među ostalim svijećama, masažom, snažnim mentolom, glazbom.

Suze će se zatim pasterizirati i dodavati u boce u koje će polaznici po slobodnom izboru dodavati začine. Napitke će ponijeti kući i darovati dragoj osobi kao personaliziran božićni poklon.

Zamisao potječe iz Američkog građanskog rata u kojem su žene plakale u boce i čuvale suze za muževe kada se vrate iz rata.

>> Čarolija se širi: Svako dijete iz doma dobiva baš onaj dar koji želi

Ključne riječi

Komentara 1

IP
ispeci.pa.reci
07:59 12.12.2015.

a kažu da su suze također urin pa izvolte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije