Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Internet poludio zbog ove snimke: Kako je to izveo?

bazen
Foto: Screenshot Twitter
06.06.2017.
u 15:11

Snimka mladića kako se spušta niz tobogan u vodenom parku izluđuje mnoge

Snimka mladića kako se spušta niz tobogan u vodenom parku, a zatim još nekoliko metara doslovno klizi po površini vode izluđuje internet.

Dok jedini pokušavaju otkriti kako je mladić to izveo, drugi govore o namještaljci.

U videu, koji je u kratkom roku postao hit na društvenim mrežama, se vidi se mladić spušta niz tobogan u bazen no umjesto da upadne u njega on još nekoliko metara klizi po vodi. Kad dođe do kraja bazena izlazi iz njega, spušta svoju majicu i sam sebi plješće na umijeću.

Ipak, mnogi su skeptični po pitanju istinitosti ove snimke i vjeruju kako je namještena. No, to procijenite sami. 

Komentara 6

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
15:54 06.06.2017.

Ma ne radi niti Karolina ...

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
16:04 06.06.2017.

ma sve je vrlo jednostavno ! Prozirna ploča od pleksiglasa nalizi se na 3-4 cm ispod nivoa npovršine bazena. Uz određenu brzinu ulaska tijela u bazen , nastat će aquaplaning efekt i tijelo čak dobija na ubrzanju! Uz malo uvježbavanjaanja to je vrlo lako i vrlo zabavno za izvesti!

Avatar davcro
davcro
15:46 06.06.2017.

video ne radi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije