Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen u zagrebu

Vlasnik turističke agencije 13 puta opljačkao poslovnice za otkup zlata

argentum (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
10.03.2014.
u 13:53

Tomislav D., koji je i vlasnik turističke agencije te računalni programer, do sada nije bio poznat policiji zbog ovakvih ili bilo kojih drugih nedjela

Trinaest pljački u poslovnicama za otkup plemenitih metala u kojima se obogatio za 94.500 kuna počinio je Tomislav D. (32) u posljednjih deset mjeseci, a onda je prije nekoliko dana napokon pao u ruke policije.

Pljačkao je samo po Zagrebu, a prvi put na meti mu se našla poslovnica Argentuma u Vlaškoj ulici u travnju prošle godine, u koju se ušetao bez ikakve maske na licu, naoružan plinskim pištoljem i suzavcem. U pohodima je osim toga koristio i školsku bombu.

Omiljena meta mu je bila poslovnica Auro Domusa u Ozaljskoj ulici, koju je opljačkao čak tri puta, u kolovozu i prosincu prošle godine, a tu je odradio i posljednju pljačku 6. veljače ove godine. Ista poslovnica nalazi se samo stotinjak metara od policijske postaje u Nehajskoj ulici, ali to ga nije spriječilo s obzirom na to da dobro poznaje okolne uličice jer je u blizini živio dugi niz godina.

Tomislav D., koji je i vlasnik turističke agencije te računalni programer, do sada nije bio poznat policiji zbog ovakvih ili bilo kojih drugih nedjela.

>>Peta pljačka u Zagrebu u dva dana: Prepad u kladionici i zlatarnici

Komentara 3

AA
aabbcc
15:07 10.03.2014.

Vlasnik turističke agencije opljačkao poslovnice_____ A koga je opljačkao Vlasnik poslovnice ?

DU
Deleted user
14:08 10.03.2014.

Sve se mora jednom početi. Ili se trebao javiti policiji da ga upoznaju.

BA
banijash
14:27 10.03.2014.

Kakova je to policija? -

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije