Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEVJEROJATNO PSETO'

Vlasnica po susjedstvu tragala za psom pa na nadzornoj kameri ugledala nevjerojatan prizor: 'Ne mogu vjerovati'

haski
Facebook
19.10.2022.
u 08:16

Iako su tragali za njom po susjedstvu, haskice nije nigdje bilo, a na kraju se, nekoliko dana kasnije, sama vratila kući potpuno zdrava i neozlijeđena

Nekoliko dana vlasnica haskija po imenu Koda nije znala gdje se njezina ljubimica nalazi nakon što je otišla od kuće te joj se izgubio svaki trag. Iako su tragali za njom po susjedstvu, haskice nije nigdje bilo, a na kraju se, nekoliko dana kasnije, sama vratila kući potpuno zdrava i neozlijeđena.

Vlasnica Kode, Rachel Howatt koja živi u kanadskoj pokrajini Manitoba, odlučila je u susjedstvu otkriti gdje je lutao njezin kućni ljubimac, a ono što je otkrila, iznenadilo ju je. Susjedi su, naime, imali postavljenu kameru koja je snimala divljinu iza njihove kuće, a gledajući snimke uočili su i Kodu koja je otišla od kuće.

Na snimkama se vidi kako se poprilično dobro zabavljala. Naime, kuja se danima družila s jednim jelenom. Na snimkama se vidi kako se međusobno njuškalu i odmaraju jedno pokraj drugoga.

– Još ne mogu vjerovati ovo. Spavala je, jela i igrala se s jelenom s kojim se sprijateljila. Tako nevjerojatno pseto – napisala je njezina vlasnica.  

Članak je izvorno objavljen u studenom 2019. godine

VIDEO Propustio vozačicu u Zagrebu, a onda je ugledao poruku na stražnjem staklu koja ga je oduševila

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije