Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit iz nizozemske

Potez ovih mladenaca ne viđa se često: 'Neki ne mogu dočekati da zabava završi...'

Ilustracija vjenčanja
Pixabay
17.10.2022.
u 21:30

Nakon što je podijeljena na društvenim mrežama, zaradila je brojne lajkove, a fotograf Klooster već je dobio tri zahtjeva od mladenaca da ih snimi u istoj pozi.

Fotografije su danas postale jednom od najvažnijih stavki vjenčanja, a mnoge mladenke uopće ne razmišljaju o cijeni kada je riječ o fotografima već žele imati najljepšu moguću uspomenu na taj dan. No, ono što je učinio jedan par iz Nizozemske ne viđa se često.

Za razliku od uobičajenih fotografija kakvima nas svi bombardiraju na društvenim mrežama, ovaj par odlučio je napraviti nešto drukčije. Da stvar bude još čudnija, ideju za fotografiju o kojoj cijela Nizozemska priča dala je mladoženjina majka.

Fotograf Michel Klooster par je snimio u šumi među drvećem, ali u pozi kakvu još – usudili bismo se reći – nikad nismo vidjeli. Mladenka je, naime, kleknula u vjenčanici dok mladoženja ispred nje stoji spuštenih hlača pa izgledaju kao da ga ona oralno zadovoljava.

Par to, naravno, ne radi već samo pozira, no fotografija je ipak mnoge prevarila.

– Neki mladenci ne mogu dočekati da zabava završi kako bi uživali u bračnoj noći. Srećom, već su izmijenili zavjete i službeno su vjenčani – napisao je pod fotografiju nizozemski fotograf.

Nakon što je podijeljena na društvenim mrežama, zaradila je brojne lajkove, a fotograf Klooster već je dobio tri zahtjeva od mladenaca da ih snimi u istoj pozi.

– Svi koji misle da je ovo uvredljivo još žive u 1996. godini. Ovo su zanimljive fotografije koje će i za deset godina zabavljati mnoge – kaže fotograf.

Članak je izvorno objavljen u listopadu 2017. godine

VIDEO Ovom parkiranju nema kraja: Ni nakon 10 minuta nije se uspio parkirati u  rikverc...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije