Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Banski dvori

Vlada sutra donosi odluke za pomoć stradalima u Hrvatskoj Kostajnici

Hrvatska Kostajnica - kuće uništene
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
14.03.2018.
u 22:27

U odronu zemlje u utorak u Hrvatskoj Kostajnici potpuno ili djelomično stradalo je 12 obiteljskih kuća, a ljudskih žrtava srećom nije bilo

Vlada RH će na sjednici u četvrtak donijeti zaključak o stambenome zbrinjavanju stanovnika  Hrvatske Kostajnice koji su ostali bez krova nad glavom jer su im uslijed odrona zemlje potpuno srušene ili znatno oštećene kuće.

U odronu zemlje u utorak u Hrvatskoj Kostajnici potpuno ili djelomično stradalo je 12 obiteljskih kuća, a ljudskih žrtava srećom nije bilo. Svi stanovnici stradalih kuća privremeno su evakuirani, neki su preselili kod rodbine, a petnaestak ih je smješteno u kostajnički Hotel Central.

Hrvatska Kostajnica - kuće uništene
1/9

Vlada će na sjednici donijeti zaključak u vezi s njihovim stambenim zbrinjavanjem, kao i stambenim zbrinjavanjem stanovnika drugih područja stradalih zbog klizanja tla.

Na dnevnome sjednice je i prijedlog zakona o Hrvatskoj poljoprivrednoj komori te zaključak o načinu osiguranja sredstava za nabavu lijekova Dinutuximab i Proleukin za djecu koja boluju od visokorizičnog neuroblastoma.

Komentara 1

KO
kordunmoj75
05:04 15.03.2018.

Kolika ce biti naknada tim jadnim gubitnicima po 50 Kuna????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije