Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši zarobljenik

Vjekoslav Prebeg nakon četiri dana napustio KB Dubrava

Zagreb: Vjekoslav Prebeg kolima hitne pomoći prevezen u KB Dubrava
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
26.09.2022.
u 15:05

Nakon slijetanja u zagrebačku zračnu luku prevezen je u bolnicu u Dubravi kako bi se utvrdilo njegovo zdravstveno stanje.

Vjekoslav Prebeg, Hrvat koji se borio za Ukrajinu te je bio u petomjesečnom ruskom zarobljeništvu, danas je nakon četiri dana izašao iz KB Dubrava u Zagrebu.

Između ostalog, Prebegu je u bolnici pružena i psihološka pomoć, prenosi HRT, a otpušten je na kućnu njegu te je u dobrom zdravstvenom stanju. 

Podsjetimo, prošlu srijedu sve je iznenadila velika razmjena zarobljenika Rusije i Ukrajine u kojoj je oslobođen i Prebeg. Preko Saudijske Arabije i Njemačke dan kasnije stigao je u Hrvatsku. Nakon slijetanja u zagrebačku zračnu luku prevezen je u bolnicu u Dubravi kako bi se utvrdilo njegovo zdravstveno stanje.

Izaslanstvo Vlade, u kojem su bili potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar zdravstva Vili Beroš i posebni savjetnik predsjednika Vlade Damir Krstičević, posjetilo je Prebega u petak u KB Dubrava. Zaželjeli su mu brz oporavak te zahvalili ravnatelju Ivici Lukšiću i osoblju KB Dubrava na skrbi koju mu pružaju.

>> VIDEO Vjekoslav Prebeg kolima hitne pomoći prevezen u KB Dubrava

Komentara 10

PR
prahrvat
15:02 26.09.2022.

dobro došao, heroju borbe za slobodu

DU
Deleted user
13:02 26.09.2022.

Bravo za branitelja, dajte mu status HRVI i to u iznosu 100%!

BE
Beyonder
16:14 26.09.2022.

Dobio sve pretrage koje mi obični ljudi čekamo mjesecima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije