Naslovnica Vijesti Hrvatska

Virovitica: Sporazum HDZ-a i HSP AS na županijskoj razini

- Jelo bez soli je neukusno, a naša suradnja je upravo takva bila do sada, stoga je vrijeme da jelu dodamo soli, istaknula je predsjednica HSP-a AS Ruža Tomašić
16. veljače 2013. u 16:07 3 komentara 1 prikaza
HDZ
Foto: Maja Šantoši

VIROVITICA - Danas je potpisan koalicijski sporazum koji je potpisao saborski zastupnik i predsjednik županijskog odbora HDZ-a Josip Đakić i Mato Bubaš koji je koordinator HSP-a AS virovitičko-podravske županije.

- Jelo bez soli je neukusno, a naša suradnja je upravo takva bila do sada, stoga je vrijeme da jelu dodamo soli, istaknula je predsjednica HSP-a AS Ruža Tomašić na današnoj svečanosti na kojoj je potpisan koalicijski sporazum između HDZ-a i HSP-a AS na razini virovitičko-podravske županije.

Predsjednik županijskog odbora HDZ-a virovitičko-podravske županije i saborski zastupnik Josip Đakić je u svom nadahnutom govoru istaknuo iznimno zadovoljstvo udruživanjem ovih stranačkih snaga te je istaknuo da je došlo vrijeme za rad i za bolji život običnih ljudi koji danas tek preživljavaju u teškim životnim okolnostima i besparici. Sporazum koji je danas potpisan je tek početak novog vala djelovanja kojim se nastoji ljudima predstaviti konkretan plan i kako bi se preuzela odgovornost za recesiju za koju tvrdi, da je između ostalog izazvana i lošim političkim odlukama, potvrdio je Đakić. Saborska zastupnica Ruža Tomašić je istaknula da je HDZ stranka koja je u svom radu ponekad znala i pogriješiti, no da se greške događaju samo onima koji nešto rade.

Kritički se osvrnula na aktualnu vlast koju je optužila da premalo radi i da ne mari odviše za ljude u RH već za svoj boljitak. Aktulani virovitički župan Tomislav Tolušić, koji je ujednio i HDZ-ov kandidat za župana na predstojećim izborima, je zahvalio na podršci istaknuvši da je stranačka snaga HDZ-a na području virovitičko-podravske županije učinila čuda i da ide u dobrom smjeru, te je izrazio nadu da će se tako i nastaviti.

Stranačke suradnje i entuzijazam koji izbori izazivaju kod birača su već započele, a sva obećanja koja se za sada ipak čine nestvarnima, će možda već za koji mjesec biti ispunjena.

Elipso

  • velikazmija:

    boros ovo je prijetnja ozbiljna prijetnja jesi li svijesan ili si zaštićen crveni--

  • boros:

    ..."prava" koalicija,nema sta...od zla oca,od gore matere...samo pazi,trno-ruzice,da ne presolis...nije dobro za bubrege,da vam se boja urina ne promijeni...

  • kapt56:

    Vratila se glumica u jato gdje joj je uvijek srce bilo! Ružo sram te bilo! Bilo bi zanimljivo vratiti se malo u prošlost i vidjeti šro je glumica sve pričala protiv HDZ-a.