Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
malverzacije

Vinka Cetinski ostaje u pritvoru, dvoje osumnjičenih pušteno

vinka cetinski (1)
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/9
09.04.2011.
u 13:47

Privedeni Ž. Bilić (35) i G. Dobrović (51) nakon ispitivanja kod istražnog suca su pušteni, a R. Hrvatin (39), supruga rovinjskog odvjetnika koji je, navodno, na službenom putu zadržana je u pritvoru isto kao i M. Sorgo (27).

Županijskom sudu u Puli danas su privedeni osumnjičeni za malverzacije pri kupnji zemljišta za tvrtku poduzetnika Danka Končara. Među njima je, podsjetimo, i bivša doministrica turizma Vinka Cetinski, majka pjevača Tonija. Njezin odvjetnik Ljubiša Drageljević pretpostavlja da će i ona biti zadržana u pritvoru.

Privedeni Željko Bilić (35) i Gordan Dobrović (51) nakon ispitivanja kod istražnog suca su pušteni, a Romina Hrvatin (39), supruga rovinjskog odvjetnika koji je, navodno, na službenom putu zadražana je u pritvoru isto kao i Marin Sorgo (27), sin rovinjskog trgovca nekretninama, piše iPress.

Vlasnik agencije za nekretnine Drago Radolović zasad je nedostupan policiji.

Končar je svoju bivšu poslovnu suradnicu Vinku Cetinski kazneno prijavio u listopadu prošle godine, a tijekom obrade je utvrđeno da ga je varajući na cijenama zemljišta oštetila za 30 milijuna kuna.

>>Zbog sumnje u malverzacije sa zemljištem uhićena Vinka Cetinski

>>Tony Cetinski zabavljao pjesmom goste na dan uhićenja majke Vinke

Ključne riječi

Komentara 69

OB
-obrisani-
14:11 09.04.2011.

a koja je Stranka ??????.........he he he ...kaj se to uopće treba više pitati ?????

OB
-obrisani-
14:13 09.04.2011.

end the winner is: \"SUCKER squared\" danko končar

Avatar Svećenik
Svećenik
17:43 09.04.2011.

da, koji mobitel koriste novinari večernjeg lista za slikanje? Nokia 3210?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije