Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u poslovnici

Vikao, prijetio i razbio tipkovnicu zaposlenici: 'Raskini mi ugovor!'

Incident u T-centru
Foto: Facebook
02.07.2014.
u 16:45

– Raskini mi ugovor. Ja te plaćam – urlao je muškarac

Nezadovoljni korisnik jednog telekom centra napravio je pravu scenu u poslovnici u Splitu. Na snimci objavljenoj na Facebooku vidi se kako muškarac prijeti i viče na zaposlenicu uz povike da mu raskine ugovor.

Muškarac je naposljetku potpuno izgubio živce te je uzeo tipkovnicu i počeo je razbijati.

– Raskini mi ugovor. Ja te plaćam – urlao je muškarac kojeg je nakon razbijanja tipkovnice obuzdao drugi muškarac.

>> Korisnici imaju prava iako ih operatori prešućuju!

 
Ključne riječi

Komentara 68

T1
t111
15:45 02.07.2014.

svatko tko je bio kod t-coma, t-mobile ili cega vec, moze razumijeti ponasanje ovog divljaka. pazi ovo... cura je imala mrak tarifu koju je placala 60kn mjesecno. kako su ukinuli tu tarifu, oni su je bez ikakvog pitanja prebacili nana tarifu koju je placala 150kn. ali niti to nije sve. jos su joj aktivirali multimedijalni paket koji su joj naplacivali 30kn mjesecno. dodje joj racun jedan mjesec, misli ona, mozda je puno razgovarala na drugu mrezu (jer danas ne znas tko je na kojoj mrezi), pa drugi pa treci, (stara joj placa racune, pa nije toliko pridavala paznji), naravno, ispisa poziva od nikud.. da bi nazvala i pita koji k... tek tada su joj rekli da je prebacena, a iako su je odmah prebacili na manju tarifu i ukinuli multimedijalni paket, opet je za taj mjesec dobila puni racun na naplatu. e sad, koliko je t-com zaradio novaca prebacivanjem na nepovoljnu tarifu i ukljucivanjem multimedijalnog paketa tih 5-6 mjeseci? primjer 2. cura, mladja od 28 godina, ide uzeti ugovor za svoju mamu jer prvih godinu dana ima 50% jeftinije, da bi mi nakon 2 godine saznali da joj nisu aktivirali total s tarifu, nego neku surf tarifu gdje dobijes mizerno minuta ukljuceno, a puno mb za surfanje. i zena svaki mjesec dobiva 50-80 kn veci racun. opet, mislimo mi, ona zove na druge mreze... tek sada kada smo isli raskidati ugovor smo saznali da je ona u startu stavljena na krivu tarifu. kaj je najbolje, zeni na ugovoru pise total s, a u sustavu je na surf tarifi. kaj reci na to? ponavljam, razumijem covjeka, ne opravdavam fizicku stetu, ali verbalno svima po redu u t-shitu bi rado sasuo u facu sve s neba i podzemlja.

VL
vlatx
17:33 02.07.2014.

Uz današnje tarife na bonove nije mi jsano tko uopće ima potrebu ići na pretplatu. Uređaj koji se dobije "povoljnije" na kraju i nije tako povoljan a samo jedan neplačeni račun za sobom povlači dodatne troškove i probleme. Bio samm i ja na pretplati, ali kada sam na papir stavio koliko me godišnje košta super tarifa, otišao i kupio si S4 za keš, uzeo tarifu za na bonove sa uključenim minutama, sms-ovim i internet prometom te mi na kraju mjeseca nije problem ako nemam za produžiti i razmišljanje o prisilnoj naplati. Ali svatko zna najbolje za sebe ili njih.

Avatar jurac
jurac
17:44 02.07.2014.

Ako bude pravde i srece ja se uskoro rješavam t-coma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije